Σε μια εκδήλωση γεμάτη αγάπη, κέφι και πολύ όμορφα συναισθήματα, στη συγκινητικά γεμάτη αίθουσα του «ΚΗΠΟΥ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ», του Θόδωρου Καλαθάκη ο Σύνδέσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας.

Από την βράβευση του Dr. Mανώλη Καπετανάκη

Στην εκδήλωση αυτή βραβεύθηκαν η κυρία Θεανώ Μεταξά σαν πολύτεκνη μητέρα και ως μια γυναίκα με πολύπλευρη και σημαντική προσφορά στην κοινωνία του Ηρακλείου, την οποία βράβευσε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων, Γιώργος Παρασύρης, απονέμοντας της τιμητική πλακέτα.

Βραβεύθηκε επίσης ο Dr. Μανόλης Καπετανάκης (γυναικολόγος-ενδοκρινολόγος) με 30.000 επιτυχημένες εξωσωματικές γονιμοποιήσεις και πολλές διεθνείς διακρίσεις.

Ο φορέας τίμησε τον επιχειρηματία Θόδωρο Καλαθάκη για τη διαχρονική προσφορά του σε πράξεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Από την βράβευση του Dr. Mανώλη Καπετανάκη

Το παρών έδωσαν ο Βουλευτής Ηρακλείου Σπύρος Δανέλης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, οι Αντιδήμαρχοι Ηρακλείου Γίωργος Καραντινός, Μαρία Καναβάκη και Πέτρος Ινιωτάκης, ο Αντιδήμαρχος Χερσονήσου Ε. Μουντράκης, ο Αστυνομικός Δ/ντης Ηρακλείου Ιωσήφ Κανακουσάκης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του Ηρακλείου.

Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου, Μαίρη Παχιαδάκη για την οργάνωση αυτής της εξαιρετικής εκδήλωσης και για την βράβευση του Dr. Εμμανουήλ Καπετανάκη.

Από την βράβευση του Dr. Mανώλη Καπετανάκη

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση καθώς και τα συγχαρητήρια μας για το απίστευτο κοινωνικό έργο που παρέχει ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου συμβάλλοντας στην δημιουργία του παιδικού ξενώνα για κακοποιημένα παιδιά , «Σπίτι των Αγγέλων».

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για την αποπεράτωση του παιδικού ξενώνα «Σπίτι των Αγγέλων».