Ικανοποιημένοι και με όρεξη για εξίσου δυναμική συνέχεια, επέστρεψε η αντιπροσωπεία της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Καρπάθου από την πρόσφατη συμμετοχή της στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση Salon de Vacances(1-4/02), στην οποία, ως γνωστόν, τιμώμενος προορισμός ήταν Κάρπαθος.

Η Υπουργός Τουρισμός κ. Έλενα Κουντουρά.

Τα εγκαίνια του περιπτέρου του ΕΟΤ- την πρώτη μέρα της Έκθεσης- από την Υπουργό Τουρισμού κ.Έλενα Κουντουρά, τον Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Γ. Τζιάλλα, την Πρέσβη της Ελλάδας στο Βέλγιο Ελευθερία Γαλαθιανάκη και την προϊσταμένη Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών κ.Ελένη Σκαρβέλη, ήταν αναμφίβολα από τις πιο όμορφες στιγμές.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Καρπάθου κ. Μιχάλης Λυτός.

Η κ. Κουντουρά χαιρέτησε την εκδήλωση και ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση του Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού υποσχόμενη ότι θα επισκεφθεί το νησί μας στους επόμενους μήνες.

Η δ.Φωτεινή Φράγκου μέλος της Τουριστικής Επιτροπής της Καρπάθου.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού κ.Μιχάλης Λυτός απηύθυνε χαιρετισμό στο πολυπληθές ακροατήριο και η κ. Φωτεινή Φράγκου έκανε εκτενή παρουσίαση του νησιού.

Ο κ. Ρεΐσης ενημερώνει τους επισκέπτες της Έκθεσης.

Να σημειωθεί ότι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η εφαρμογή (application) για τα μονοπάτια της Καρπάθου – Karpathian Paths , ενώ στον μπουφέ με τα ελληνικά εδέσματα τα καρπάθικα κεράσματα , όπως ψιλοκούλουρα, χειροποίητα γλυκά και μπακλαβάδες κέρδισαν τις εντυπώσεις.!

Στιγμιότυπο από την συμμετοχή της Καρπάθου στην Διεθνή Έκθεση Salon de Vacances.

Επίσης, σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης διεξαγόταν διαγωνισμός στο περίπτερο του ΕΟΤ με έπαθλο τετραήμερη διαμονή στην Κάρπαθο!

Στιγμιότυπο από την συμμετοχή της Καρπάθου στην Διεθνή Έκθεση Salon de Vacances.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκτός από την κ.Υπουργό Τουρισμού, στελέχη και αξιωματούχοι του Ευρωκοινοβουλίου, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φ. Χατζηδιάκος, δημοσιογράφοι, τουριστικοί παράγοντες και πλήθος επισκεπτών της Έκθεσης.

Στιγμιότυπο από την συμμετοχή της Καρπάθου στην Διεθνή Έκθεση Salon de Vacances.

Τα ψιλοκούλουρα κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Καρπάθου ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και όσους συνέβαλλαν στην οργάνωση και την επιτυχία της εκδήλωσης.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου