Το πρώην μοντέλο και Μις Ελλάς 1988  Σύλβια Αντώναρου γνωστή για τις ευαισθησίες της και με γνώμονα την εξάλειψη του κοινωνικού αποκλεισμού ατόμων με ΑΜΕΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Ρόδου διοργανώνουν επίδειξη μόδας στο Ροδίνι. Tην Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στην αίθουσα του πάρκου Ροδίνι θα πραγματοποιηθεί η 2η Πανελλήνια Επίδειξη Μόδας ΑμεΑ «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες. ΜΟΝΟ άνθρωποι!»

Βασικοί στόχοι της εκδήλωσης είναι η καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού, η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και των κοινωνικών φορέων της Ρόδου στα προβλήματα ένταξης και κοινωνικής ενσωμάτωσης που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία.

Η διοργανώτρια της εκδήλωσης Σύλβια Αντώναρου

Δίπλα της σε αυτή την επίδειξη θα είναι ο Παρολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος, ο οποίος θα είναι καλεσμένος αλλά και μοντέλο στην Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ όπως επίσης και ο Θανάσης Σύρμας – ποδοσφαιριστής στην Εθνική Ελλάδος Ακρωτηριασμένων, ο οποίος θα είναι επίσης ένα από τα μοντέλα της επίδειξης.

Ο Χρήστος Μαρτσάκης 34 χρονών ο οποίος παίζει μπάσκετ με αγωνιστικό αμάξι δύο στη ΓΣ Δωδεκάνησος και μοντέλο της εκδήλωσης, η δημοσιογράφος Άννα Τσιάλτα και η διοργανώτρια Σύλβια Αντώναρου.

Την επίδειξη θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος και αρκετά ευαισθητοποιημένη για ανθρώπινα θέματα, Άννα Τσιάλτα.

Δεκαπέντε χρόνια μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της που την είχε καθηλώσει σε αναπηρικό καροτσάκι για ένα μεγάλο διάστημα, η Σύλβια Αντώναρου υλοποιεί την υπόσχεση που είχε δώσει στον εαυτό της λίγο πριν μπει στο χειρουργείο: να πραγματοποιεί τα όνειρα αδύναμων κινητικά συνανθρώπων της.