Ο Στάθης Γαρεφαλάκης έχει εκλεγεί στον Δήμο Καρπάθου και έχει αναλάβει σαν άμισθος αντιδήμαρχος το χαρτοφυλάκιό για το περιβάλλον, την καθαριότητα και την ανακύκλωση.

Ο Λασιθιώτης στην καταγωγή, γιος του αείμνηστου Μιχάλη Γαρεφαλάκη προέδρου των ξενοδοχοϋπαλλήλων του νομού Λασιθίου για αρκετά χρόνια, πήγε στην Κάρπαθο με μετάθεση, εργάζεται στο Λιμενικό σώμα, και έμεινε εκεί ως ερωτικός μετανάστης.

Εκλέχθηκε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και ανέλαβε την συγκεκριμένη αντιδημαρχία.

Στο πρόσφατο ταξίδι του στον Άγιο Νικόλαο μιλήσαμε μαζί του για θέματα αυτοδιοίκησης σχέσεων μεταξύ Καρπάθου και ανατολικής Κρήτης, κοινών προβλημάτων στους ΟΤΑ όπως απουσία εργαζομένων και μέσων με την ταυτόχρονη επιβάρυνση των Δήμων όλο με αρμοδιότητες από την κεντρική πολιτεία.

Είπε ότι είχε μια πολύ καλή συνάντηση με τον συνάδελφο αντιδήμαρχο Αγίου Νικολάου Γιώργο Μπελούκα από τον οποίο έλαβε χρήσιμες συμβουλές για κοινά θέματα.

Ακόμα στη διάρκεια της συζήτησης αναπτύχθηκε και ιδέα της συνεργασίας ακόμα και σε τουριστικό επίπεδο με διήμερες ή τριήμερες εκδρομές μεταξύ Καρπάθου και ανατολικής Κρήτης.

Δείτε εδώ την ενδιαφέρουσα συζήτηση:

Fonien.gr