Αγαπητοί μας συμπατριώτες,
Σήμερα όλοι οι Καρπάθιοι απανταχού εορτάζουμε την 80ή Επέτειο από την Επανάσταση της 5ης Οκτωβρίου 1944 και την Απελευθέρωση της Καρπάθου από τον ιταλικό ζυγό που ξεκίνησε από τις Μενετές και επεκτάθηκε σε όλο το νησί μας!

Μία μοναδική ιστορική στιγμή για την ιδιαίτερη πατρίδα μας που μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια, αφού πρώτοι εμείς από όλα τα Δωδεκάνησα μαζί με τα αδέρφια μας, τους Κασιώτες, είχαμε το σθένος να αντισταθούμε στον εχθρό, να ξεσηκωθούμε και εν τέλει να αποκτήσουμε την πολυπόθητη ελευθερία μας!

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρπαθίων, πιστός στο ραντεβού του με την ιστορία, θα πραγματοποιήσει τον Πανηγυρικό Παγκαρπαθιακό Εορτασμό για να τιμήσει, όπως κάθε χρόνο και με κάθε επισημότητα, την ημέρα αυτή, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2024 με το γνωστό τελετουργικό που περιλαμβάνει δοξολογία, παρέλαση και κατάθεση στεφάνων και κεντρική εκδήλωση στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής!

Καθώς βρισκόμαστε στη διαδικασία οργάνωσης της εκδήλωσης, παρακαλούμε να δεσμεύσετε την ημερομηνία και θα ακολουθήσουν η αναλυτική αφίσα και η πρόσκληση του εορτασμού!

Ζήτω η Κάρπαθος!

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο