Ο Δήμος Καρπάθου, σε συνεργασία με το iTED Lab του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διεξάγουν έρευνα για την αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης της τουριστικής προσφοράς και ζήτησης της Καρπάθου, με απώτερο στόχο τον αποτελεσματικό συμμετοχικό τουριστικό σχεδιασμό και τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας.

MIXAΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΦΕΛΛΟΥΖΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

Η έρευνα περιλαμβάνει Ποσοτική Πρωτογενή Έρευνα για την αναλυτική και τεκμηριωμένη αποτύπωση του προφίλ και της ταξιδιωτικής συμπεριφοράς των επισκεπτών-τουριστών της Καρπάθου, καθώς και Ποιοτική Πρωτογενή Έρευνα με εκπροσώπους των εμπλεκομένων φορέων και επιχειρήσεων του νησιού για την καταγραφή και ανάλυση των απόψεων και εκτιμήσεων τους για το μέλλον της Καρπάθου.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, την Κυριακή 06.10.2024 στις 10:00 π.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου «Κωνσταντίνος Λειβαδιώτης» θα πραγματοποιηθεί σύντομη Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των βασικών στόχων του έργου και των δράσεων δημοσιότητας και ενημέρωσης, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με εκπροσώπους των εμπλεκομένων φορέων.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Καρπάθου

Μιχάλης Κ. Φελλουζής