Η ASD τίμησε τα παιδιά των εργαζομένων της για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Τη Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024, στον Πολυχώρο της εταιρείας, η ASD πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση βράβευσης των παιδιών των εργαζομένων της που πέτυχαν την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η βράβευση αφορούσε τέσσερις επιτυχόντες των φετινών εξετάσεων, καθώς και δύο φοιτητές που συνεχίζουν τις σπουδές τους.

Η Διοίκηση της ASD, εκπροσωπούμενη από τον κ. Αλέξιο Σταυρούλια, τον κ. Σπύρο Σταυρούλια και την κα Διαμάντω Σταυρούλια, τίμησε τους βραβευθέντες αναγνωρίζοντας τη προσπάθεια και την αφοσίωση που επέδειξαν. Κάθε συμμετέχων έλαβε έπαινο και χρηματική επιβράβευση για την έναρξη της φοιτητικής του πορείας. Οι ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχαν ως στόχο την έμπνευση και την επιβράβευση των φοιτητών, αναδεικνύοντας τη σημασία της επιμονής και της ακαδημαϊκής προόδου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος STAVROULIAS ACTIONS: Βράβευση Φοιτητών, η ASD παρέχει ετήσια οικονομική ενίσχυση στους φοιτητές, παιδιά των εργαζομένων της, για όλη τη διάρκεια των επίσημων σπουδών τους, υποστηρίζοντας ενεργά την εκπαιδευτική τους πορεία και συμβάλλοντας στη διαμόρφωση του επαγγελματικού τους μέλλοντος.

Η Διοίκηση, με θερμά συγχαρητήρια προς τους φοιτητές και τις οικογένειές τους, εξέφρασε τις ευχές της για συνεχή πρόοδο και επιτυχία στη μελλοντική τους σταδιοδρομία. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εργαζόμενοι και βραβευθέντες με τις οικογένειές τους.  Παρευρέθηκαν, επίσης, τα υψηλόβαθμα στελέχη της ASD, και με την σειρά τους έδωσαν επαίνους και ευχές η κα Κατερίνα Αλεξοπούλου, Γενική Διευθύντρια Δημοσίου Τομέα, ο κ. Φώτης Αθανασόπουλος, Σύμβουλος Διοίκησης, κ. Κώστας Βαλαβάνης, Διευθυντής Μισθοδοσίας, η κα Μαρία Βουρνά, Διευθύντρια Νομικών Υπηρεσιών του Δημοσίου Τομέα, η κα Ελένη Βρεττού, Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών του Δημοσίου Τομέα, η κα Μαρία Μπράβου, Διευθύντρια Βιβλίων Β’ Κατηγορίας, η κα Χριστίνα Μπόρα, Διευθύντρια Οικονομικών, και ο κ. Απόστολος Πουργιάς, Διευθυντής Χρηματοικονομικών Αναλύσεων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης, με εγκάρδιες ευχές και συγχαρητήρια προς όλους τους βραβευθέντες από τους συμμετέχοντες. Την εκδήλωση παρουσίασε η κα Χάτζη Σκευοφύλακα, CEO της Hatzi Filax Group.

Η επένδυση στο μέλλον των παιδιών των εργαζομένων μας αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για την ASD. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμβάλλουμε δυναμικά σε αυτόν τον στόχο μέσω του προγράμματος STAVROULIAS ACTIONS, ενισχύοντας την εκπαιδευτική τους πορεία και υποστηρίζοντας το μέλλον τους με ουσιαστικό τρόπο.