Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στην έναρξη των μαθημάτων μας την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 6.00 το απόγευμα στο πολιτιστικό κέντρο της Αδελφότητάς μας, επί της οδού Σπυρίδωνος Τρικούπη 69α στην Καλλίπολη.

Η Δήμητρα πάντα πιστή στην τήρηση των παραδόσεων και στην διαδικασία μεταλαμπάδευσης τους στις νέες γενιές Ολυμπιτών και Καρπαθίων, διοργανώνει για άλλη μια χρονιά τα εβδομαδιαία μαθήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων, τραγουδιού και χορών, στον φιλόξενο χώρο της έδρας τους συλλόγου μας στο Πειραιά. Θα τελεστεί αγιασμός από τον εφημέριο του Ιερού Ναού του Αγίου Νείλου, ενώ την εναρκτήρια εκδήλωση μας θα τιμήσει με την παρουσία του ο άνθρωπος σύμβολο και «Πατριάρχης» της Ελληνικής λαϊκής  παράδοσης Κος Παναγιώτης Μυλωνάς.    

Καλούμε  τα παιδιά όλων των ηλικιών να έρθουν και φέτος κοντά μας ώστε να συνεχίσουμε το όμορφο σεργιάνι στην πλούσια και μακραίωνη μουσικοχορευτική παράδοση της γενέτειρας μας Ολύμπου Καρπάθου.  

Σας περιμένουμε όλες και όλους με ιδιαίτερη λαχτάρα και περισσή ανυπομονησία να ανταμώσουμε και να συμπορευτούμε για ακόμη μια χρονιά.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Το Δ.Σ της Αδελφότητας