Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 80 χρόνια από την Απελευθέρωση της Καρπάθου, θα πραγματοποιηθεί μια ιδιαίτερα σημαντική έκθεση αφιερωμένη στην ιστορία της Ευζωνικής Στολής.

Changing of Ceremonial Elite guard Evzones near Greek parlament at Syntagma square. December 23, 2018 – Athens, Greece

Η έκθεση αυτή φιλοδοξεί να αναδείξει την πλούσια ιστορία και τον συμβολισμό της Ευζωνικής Στολής, ενός από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της ελληνικής παράδοσης.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Κοινότητα Μενετών, στην Αίθουσα του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Μενετών “Η Πρόοδος”, και τα εγκαίνια της θα λάβουν χώρα την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2024, στις 6:00 μ.μ.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι οι εξής: – 5-7 Οκτωβρίου 2024 – Πρωινές ώρες: 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. – Απογευματινές ώρες: 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ.

Η έκθεση απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, και είμαστε βέβαιοι ότι τα παιδιά θα βρουν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα τα εκθέματα, τα οποία συνδυάζουν ιστορική και πολιτισμική αξία.

Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την παράδοση της Ευζωνικής Στολής, που αποτελεί σύμβολο εθνικής υπερηφάνειας.

EΓKAINIA Έκθεσης: 4 Οκτωβρίου 6:00 μ. μ.

Τοποθεσία: Κοινότητα Μενετών, στην Αίθουσα του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Μενετών ” Η Πρόοδος”

5-6-7 OKTΩBPIOY-10: 00 π.μ.- 2:00 μ. μ. και 5: 00 μ. μ. – 8: 00 μ. μ.

Εκ του Δήμου Καρπάθου