Οι μαθητές της ΣΤ1′ τάξης ευχαριστούν θερμά την Ειρήνη Κατωγυρίτη, ψυχολόγο – ψυχοθεραπεύτρια για την παρουσία της και τη σημαντική ομιλία που μας προσέφερε σχετικά με το σχολικό άγχος και τον σχολικό εκφοβισμό.

Οι γνώσεις και οι εμπειρίες που μοιράστηκε μαζί μας ήταν εξαιρετικά χρήσιμες και μας έδωσαν σημαντικές πληροφορίες, όπως επίσης και εργαλεία, για να διαχειριστούμε καλύτερα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην σχολική μας καθημερινότητά.

Μέσα από την ομιλία αυτή, κατανοήσαμε καλύτερα τι είναι το σχολικό άγχος, πώς μπορεί να επηρεάζει την καθημερινότητα μας και ποιες στρατηγικές μπορούμε να εφαρμόσουμε για να το αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά.

Επίσης, η συζήτηση γύρω από τον σχολικό εκφοβισμό βοήθησε σημαντικά, ώστε να αντιληφθούμε πόσο σοβαρό είναι το φαινόμενο αυτό, ποιες μορφές μπορεί να πάρει και πώς μπορούμε να στηρίξουμε τους μαθητές που τον βιώνουν.

Η προσέγγιση σας σε τόσο λεπτά ζητήματα με κατανόηση και ευαισθησία δημιούργησε ένα κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης δίνοντας στους μαθητές μας την ευκαιρία να σκεφτούν και να εκφραστούν ανοιχτά.

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο και την αφοσίωση σας. Ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον.

Με εκτίμηση,

Ρακιτζής Χρήστος