Με αθρόα προσέλευση προσκυνητών απ’ όλα τα χωριά του νησιού ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Παναγίας Πλαγιάς του χωριού μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όλους εσάς που προσήλθατε στο χωριό μας και απολαύσατε την Βωλαδιώτικη φιλοξενία και εορταστική παραδοσιακή διάθεση των χωριανών μας, τις εθελόντριες και εθελοντές που συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση των εκδηλώσεων, ιδιαίτερες όμως ευχαριστίες γεμάτες υπερηφάνεια προς την νεολαία του χωριού ( μόνιμοι κάτοικοι και μετανάστες από Αμερική) που έδειξε ότι η παράδοση “κυλάει” στο αίμα κάθε Βωλαδιώτη, από μικρό παιδί μέχρι υπερήλικα και δεν πρόκειται να χαθεί διότι το παρελθόν δείχνει το δρόμο προς το μέλλον.

Δεν είμαι απλά υπερήφανος για σας παιδιά μου ….απλά σας ακολουθώ και γω με όσες δυνάμεις έχω.

Επίσης να ευχαριστήσω όλους τους δωρητές, οι οποίοι με τις γενναιόδωρες δωρεές τους ( θα ανακοινωθούν στο Ναό την Κυριακή 15/9) ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Σύντομα όλες αυτές οι δωρεές θα αξιοποιηθούν ….

Τέλος να ευχαριστήσω το μέλη της Εκκλ. Επιτροπής που εργάστηκαν μαζί μου εδώ και πολλές μέρες για την όσο το δυνατόν πιο άρτια οργάνωση θα μπορούσαμε να υπηρετήσουμε .

Χρόνια πολλά σε όλους.
Καλό χειμώνα στους εγγύς και τους μακράν.