Βρεθήκαμε στον φιλόξενο και καλαίσθητο χώρο του Althea Boutique Hotel, στην Αμμοοπή, για να θαυμάσουμε μια σειρά έργων Καρπάθιων δημιουργών, που έχουν προσφερθεί από τους ίδιους ως δώρα στη φετινή, πρώτη στην ιστορία της οργάνωσής μας λαχειοφόρο.

Πίνακες, κοσμήματα, κεραμικά, δημιουργίες σε ξύλο και άλλα υλικά, εκτέθηκαν στο κοινό, ενώ προσφέρθηκαν κρασί και διάφορα μικρά κεράσματα.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο πρώην Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και πρώην Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ομότιμος καθηγητής Φιλοσοφίας του ΕΚΠΑ κ. Θεοδόσης Πελεγρίνης, ο καθηγητής Καρδιοχειρουργικής Δρ. Αντώνης Εμμ. Χρυσός, η καθηγήτρια Φαρμακευτικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κα. Σοφία Αντιμισιάρη, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού και Εθελοντισμού του Δήμου Καρπάθου κα. Μαριάννα Γεραπετρίτη, η πρόεδρος του Συλλόγου Πηγαδιωτών Καρπάθου Αττικής κα. Έφη Ιωαννίδου-Παπουτσάκη, η υπεύθυνη ΜΜΕ και μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων κα. Πόπη Χατζηδάκη και ο επί χρόνια ταμίας της Κ.Ε.Π.Α. (Karpathian Educational and Progressive Association) κ. Ανδρέας Αλεξιάδης.

Πιστές στην πεποίθησή μας ότι οι προσπάθειες ευαισθητοποίησης ως προς τα ζητήματα ευζωίας των ζώων θα πρέπει να κινούνται σε κατευθύνσεις ευρύτερης θετικής συνεισφοράς προς την κοινότητα, θελήσαμε με αυτή τη λαχειοφόρο να κάνουμε ένα πρώτο βήμα για την ανάδειξη της όχι πάντοτε ορατής αλλά ωστόσο πλούσιας καλλιτεχνικής παραγωγής του τόπου μας.

Η ανταπόκριση των δημιουργών υπήρξε παραπάνω από θερμή, κάποιες φορές συγκινητική. Μέσα σε λίγες μέρες συγκεντρώθηκαν έργα σημαντικής καλλιτεχνικής και εμπορικής αξίας, υπερκαλύπτοντας τους στόχους μας, ενώ κάποιοι καλλιτέχνες έφτιαξαν με πολύ μεράκι και ευαισθησία έργα ειδικά για εμάς.

Θα θέλαμε για άλλη μια φορά να τους ευχαριστήσουμε, έναν έναν ξεχωριστά: Γιώργος Κατωγυρίτης, Μάνος Αναστασιάδης, Νίκη Πρωτόπαπα, Σοφία Παπακώστα, Deanne Alexander, Μηνάς Βλάχος, Ανδρέας Κούστας, Μανώλης Κοντονικόλας (Βύζαντας), Γιάννης Χατζηβασίλης, Πάρης Χριστοδούλου, Πόπη Χατζηδάκη, Παναγιώτης Ανεζίρης, Γιώργος Κωστέτσος, Renate Mattsson, Έφη Ιωαννίδου-Παπουτσάκη.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε επίσης στην κα. Μαρία Λοΐζου-Ιωαννίδη, την Άννα και τον Μιχαήλ Άγγελο Ιωαννίδη, αλλά και σε όλο το προσωπικό του Althea Boutique Hotel, για την άψογη φιλοξενία και τη βοήθειά τους στη διοργάνωση της βραδιάς.

Περισσότερες πληροφορίες για τη λαχειοφόρο μας μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας

https://www.animalwelfarekarpathos.com/raffle2024 

email: info@animalwelfarekarpathos.com