Την Τρίτη 27 Αυγούστου στο Δημοτικό κατάστημα  πραγματοποιήθηκε η εθιμοτυπική   βράβευση των αποφοίτων μαθητών της  Γ΄ Λυκείου Η.Ν. Κάσου για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν  η Ειρήνη Ηλ. Περσελή για την εισαγωγή της,  στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Διοικητικής  Τραπεζικής, του Πανεπιστημίου Πειραιά   και  ο  Γιάννης  Γ. Ιερομόναχος για την εισαγωγή του στο   τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης  ( Κομοτηνής) .

Ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος αφού τους συνεχάρει για την επιτυχία τους ευχήθηκε  καλή δύναμη και  καλή  πρόοδο  με την προτροπή μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους να επιστρέψουν στον τόπο τους. 

Παρόντες ακόμα  στην εκδήλωση ήταν οι Αντιδήμαρχοι  Η.Ν. Κάσου Κώστας Περσελής, Γιάννης Νικολάου , Γιώργος Κουριαντάκης , και Δημήτρης Φραγκούλης .

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου  Γιώργος Ηλιακώστας , ο  Μανώλης Παρλής,  η Ελένη Διακάκη ,  η Ιουλία Δασκαλάκη και η Διευθύντρια του Γυμνασίου και Λυκειακών τάξεων Αντωνία Δεγαΐτα, οι οποίοι με την σειρά τους ευχήθηκαν ότι καλύτερο στην νέα πορεία της ζωής τους .