Ο Σύλλογος μας, για την εκδήλωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του, ακολούθησε με κάθε νόμιμο τρόπο, όλα τα απαιτούμενα βήματα, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι η βραδιά θα κυλήσει ομαλά.

OIKONOMΙΔΗΣ-ΒΑΡΔΑΟΥΛΛΗΣ-ΦΕΛΛΟΥΖΗΣ-ΚΑΤΣΑΝΗ

Με προσοχή στη λεπτομέρεια και σεβασμό προς τους κανονισμούς, ο Σύλλογος φρόντισε ώστε να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις, διασφαλίζοντας μια επιτυχημένη και αξέχαστη εκδήλωση.

Επιπλέον, ο Σύλλογος μας συνεργάστηκε στενά με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, διασφαλίζοντας ότι όλες οι άδειες και εγκρίσεις ήταν σε ισχύ πριν από την εκδήλωση.

Η οργανωτική ομάδα φρόντισε για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, την σωστή κατανομή των καθισμάτων και την ασφαλή πρόσβαση όλων των καλεσμένων. Το αποτέλεσμα ήταν μια άψογη διοργάνωση που αντανακλά τον σεβασμό και την αφοσίωση του Συλλόγου στις αξίες και την ιστορία του.

Θα θέλαμε λοιπόν δημόσια να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω για την άψογη συνεργασία μας, τις συμβουλές τους και φυσικά την πολύτιμη βοήθεια τους.

Τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Αναστάσιο Ζήφο καθώς και τον Διοικητή του Α.Τ. Καρπάθου    κ. Ραφαήλ Γιώργο για τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Βωλάδα και την γενικότερη συνεργασία της Αστυνομίας με τον Σύλλογο μας.

Τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Αιβάτογλου Δημήτρη για την άψογη συνεργασία μας.

Το Λιμενικό Σώμα για την βοήθεια του στα φορτηγά της εκδήλωσης στο λιμάνι των Πηγαδίων.

Τον Προιστάμενο της ΔΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ κ. Καλογερόπουλο Νίκο για την άμεση ανταπόκριση του στα αιτήματα του συλλόγου μας για την απαλλαγή του ΦΠΑ της εκδήλωσης και γενικότερα για όλες τις φορολογικές του συμβουλές.

Τον Δήμο Καρπάθου, τον Δήμαρχο Φελλουζή  Μιχάλη και όλους τους Αντιδημάρχους   για την πολύτιμη στήριξη τους σε ότι ζητήσαμε καθώς και για την άμεση επέμβαση των οχημάτων του Δήμου που χρειάστηκαν να επιχειρήσουν.

Τον Πρόεδρο της Κοινότητας Βωλάδας κ. Βαρδαούλη Μανώλη που ήταν αρωγός στις προσπάθειές μας και συνεχώς στην διάθεση μας.

Τον κ. Σαίτη Μανώλη  καθώς και τον κ. Γεωργιάδη Γιάννη για όλη την πραγματική στήριξη και τις συμβουλές τους γύρω από τα ηλεκτρολογικά ζητήματα που προέκυψαν.

Οι συμβολή όλων των παραπάνω έλυσαν πολλά θέματα που προέκυψαν στον Σύλλογο μας και για τον λόγο αυτό τους  Ευχαριστούμε❗