Ενόψει του  Εορτασμού Κοιμήσεως Θεοτόκου στις Μενετές 14 και 15 Αυγούστου 2024, συνεδρίασαν οι αρμόδιες αρχές και αποφάσισαν:

Στις 14 Αυγούστου 2024 ημέρα Τετάρτη – Παραμονή Κοιμήσεως Θεοτόκου, στις Μενετές τα αυτοκίνητα τα οποία δεν έχουν προορισμό τις Μενετές αλλά την Αρκάσα θα εκτρέπονται στην διακλάδωση Μενετών-Αεροδρόμιο (Σακελλάκη) και θα πηγαίνουν μέσω αεροδρομίου.

Τα αυτοκίνητα που έρχονται από Αρκάσα και δεν έχουν προορισμό τις Μενετές, αλλά τα Πηγάδια, θα εκτρέπονται στην διακλάδωση Σταματουλίτσας.

Όσοι είναι προσκυνητές με προορισμό τις Μενετές και ερχόμενοι από Πηγάδια θα σταθμεύουν στην στροφή του κοιμητηρίου Μενετών και στο parking του Μνημείου Μενετών.

Όσοι είναι προσκυνητές με προορισμό τις Μενετές και ερχόμενοι από Αρκάσα θα σταθμεύουν στη θέση Αγία Τριάδα.

Όλες οι παραπάνω ενέργειες, για τις 14 Αυγούστου 2024 θα γίνονται από τις 18: 00 μ.μ. έως 22:30 μ.μ. Οι ίδιες ενέργειες θα πραγματοποιηθούν και για τις 15 Αυγούστου 2024 από 7: 00 π. μ. έως 3:00 μ. μ.

Για τις μετακινήσεις των προσκυνητών, από το κοιμητήριο προς Εκκλησία Παναγίας και από Αγ. Τριάδα προς Εκκλησία Παναγίας καθώς και το αντίθετο θα υπάρχουνε mini bus το οποίο είναι πρωτοβουλία της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Μενετών.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΝΕΤΩΝ