Σε μία ακόμη εκδήλωση, που πλέον αποτελεί θεσμό, η Δημοτική Χορωδία Καρπάθου, ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τη συστηματική προετοιμασία που κάνει κατά τη χειμερινή περίοδο, προκειμένου να παρουσιάσει ένα άρτιο μουσικό αποτέλεσμα.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Αυγούστου στις 9 : 00 μ. μ. στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Καρπάθου , στο πλαίσιο των πολιτιστικών καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου.

“Θα με θυμηθείς” ήταν ο τίτλος της συναυλίας και πράγματι η Δημοτική Χορωδία Καρπάθου υπό τη διεύθυνση της άοκνης μαέστρου κ. Μοσχούλας Βαρδαούλη, μας θύμισε επιτυχίες του μεγάλου Έλληνα ερμηνευτή Γιάννη Πάριου .

“Πολύ ωραία πράγματα γίνονται στο νησί μας!” είπε χαρακτηριστικά ο Καρπάθιος ερμηνευτής Δημήτρης Κανέλλος , απευθυνόμενος στην κ. Βαρδαούλη και στα μέλη της Χορωδίας. “Θα είμαι κοντά σας, όποτε θελήσετε, όποτε με χρειαστείτε”.

Δεν παρέλειψε επίσης να συγχαρεί τους μουσικούς της Χορωδίας για την μουσική τους δεινότητα. Να σημειωθεί ότι η φωνή του Δημήτρη Κανέλλου , για δεύτερη φορά αυτό το καλοκαίρι συγκίνησε το κοινό του νησιού μας , τιμώντας παράλληλα και τον τόπο καταγωγής του.

Οι ταλαντούχοι αδελφοί Πανάρετου, απέδωσαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο γνωστά τραγούδια του Πάριου, αποδεικνύοντας την επίσης την σημαντική και πολυετή καλλιτεχνική παρουσία τους στα μουσικά πράγματα της Καρπάθου.

Από την άλλη, η σοβαρή και γλυκιά τραγουδιστική παρουσία της Ροζάννας Τσέλιου πρόσθεσε οπωσδήποτε συν στη συναυλία. Οι σόλο εμφανίσεις μελών της χορωδίας  χειροκροτήθηκαν από το κοινό , ενώ ωραία ήταν και η ιδέα να πλαισιωθεί η εκδήλωση με χορευτικά από ομάδα νέων παιδιών του νησιού μας.

Συνεπώς, συγχαρητήρια στη Δημοτική Χορωδία Καρπάθου και εν αναμονή της θεματικής που θα επιλέξει για το επόμενο καλοκαίρι!☺️.

Ο Δήμαρχος Καρπάθου

Μιχαήλ Κων. Φελλουζής