Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Διαφανίου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην ανοιχτή μουσικοχορευτική συναυλία που διοργανώνει για πρώτη φορά σε ανοιχτό χώρο (στον παραλιακό δρόμο) στο Διαφάνι στις 10 Αυγούστου και ώρα 20:30, επιδιώκοντας να γίνει θεσμός και πόλος έλξης όλων των Καρπαθίων & φίλων του χωριού μας και των εθίμων μας.

«Να κάνουµε Γιορτή»

Η Μαρία Αναματερού µε τους ταλαντούχους μουσικούς της, μας εξηγούν µέσω της µουσικής πως σύνορα στην τέχνη δεν υπάρχουν και μας προσκαλούν σε µια γιορτή του τραγουδιού µε κέφι και συναίσθημα.

Μαζί τους πλάθουμε ένα νοητό ταξίδι που ξεκινά από τη δυτική Μεσόγειο, διασχίζει βουνά και θάλασσες και φτάνει στην Ανατολή. Στους κοντινούς µας αυτούς ήχους επιχειρούν ένα ξεχωριστό πάντρεµα µε τις ξεσηκωτικές μελωδίες της ελληνικής παράδοσης, που τόσο αγαπάμε. Το αποτέλεσµα… Ξέφρενες ώρες τραγουδιού, χορού και αναμνήσεων σε ένα εκρηκτικό κλίµα, όπως µόνο εκείνοι καταφέρνουν πάντα.

Την συνταγή τη γνωρίζει καλά τόσο η Μαρία Αναματερού όσο και η Καλλιτεχνική της οµάδα που τη συντροφεύει µε αδιαμφισβήτητη επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια στα καλλιτεχνικά της µονοπάτια. Ο Θεολόγος Μιχελλής, βιολάτορας και ενορχηστρωτής του σχήματος και 3 ακόµα ταλαντούχοι μουσικοί απογειώνουν µε τις ερμηνείες τους τη βραδιά και µας ξεσηκώνουν.

Μετά από έναν αξέχαστο χειμώνα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, φέτος επιλέγουν να τιµήσουν το σταθερό αγαπημένο κοινό τους µε ένα πρωτοποριακό πρόγραµµα το οποίο θα συζητηθεί ενώ παράλληλα προκαλούν το νέο κοινό να τους απολαύσει και να γίνουν συνοδοιπόροι σε αυτήν τη µουσική πανδαισία.

Θα τραγουδήσουν (με αλφαβητική σειρά):

Μαρία Αναματερού

Ηλίας Αναστασιαδης

Μιχάλης Ζωγραφίδης

Σοφια Βασιλαράκη

Ηλιάννα Διακογεωργίου

Πηγή:www.dimokratiki.gr