Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου 9×9, και μας αφήνει μια αίσθηση περηφάνειας και χαράς για όλα αυτά τα συναισθήματα που ζήσαμε αυτές τις μέρες!!!

Και φυσικά η αποκορύφωση ήταν την τελευταία μέρα με ένα πολύ ενδιαφέρον μικρό τελικό μεταξύ Όθους και Αρκάσας που έληξε 2-1 για τον Άρη που τερμάτισε 3ος και τον Κουρσάρο που τερμάτισε 4ος!!

Ο μεγάλος τελικός μας πρόσφερε ωραίο θέαμα και ένα φινάλε για καρδιακούς καθώς προηγήθηκε η Βωλάδα με 2-0 και ισοφάρισε λίγο πριν την λήξη τα Πηγάδια σε 2-2 και έστειλε το ματς στα πέναλτι!!!

Εκεί αναδείχθηκε Κυπελλούχος η ομάδα του Απόλλωνα Βωλάδας, μπράβο σας!!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν αγόρια κορίτσια και σε όλους τους ανθρώπους που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό όλες αυτές τις μέρες, είστε άξιοι συγχαρητηρίων πραγματικά όσοι έτρεξαν πίσω από τα παιδιά της Καρπαθου και τους προσφέρατε αυτές τις μοναδικές στιγμές!!!

Το τουρνουά διεξήχθη εις Μνήμη του αείμνηστου Βαγγέλη Ζερβουδάκη, ενός ανθρώπου που έδωσε το είναι του για τα αθλητικά δρώμενα του νησιού και ειδικότερα των Μενετών!!
Θελουμε να ευχαριστήσουμε την Έπαρχο κ. Popi Nikolaidou, τον εντεταλμένα σύμβουλο αθλητισμού κ. Iωάννη Χαλκιά, τον Αντιδήμαρχο κ. Stathis Garefalakis, τον π. Μιχαήλ Φράγκος, και τον Πρόεδρο του ”Πoσειδωνα” Kosmas A. Giallourakis που μας τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν όλα τα μετάλλια και τα κύπελλα σε όλους!!!

Ευχαριστούμε όλους εσάς τους φιλάθλους και γονείς και προπονητές που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στο Γήπεδο των Μενετών, ελπίζουμε του χρόνου να σας έχουμε και πάλι κοντά μας!!

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς του Παιδικού Τουρνουά,  Βιβεχρώμ Α.Ε για ολα τα τσαντάκια πλάτης των μικρών, Ηλίας Μάκρης για όλα τα νεράκια που πρόσφεραμε στις ομάδες , Παναγιώτης Δημητράκης για όλους τους χυμούς των μικρών, Μίμης Σπανός για το τέρμα και την Nature Valley για όλες τις μπάρες δημητριακών που πήραν τα παιδιά.

Όλους τους γιατρούς που ήρθαν αφιλοκερδώς να σταθούν δίπλα στα παιδιά, Γιάννης Κατωγυρίτης, Χειρουργός,  Χατζάκης Νίκος, Γεν. Ιατρός, και τα αδέλφια Γεωργία και Μιχάλης Χατζάκης, φοιτητές Ιατρικής.   Σας ευχαριστούμε!!

Ευχαριστούμε την Πυροσβεστική Καρπάθου που ήταν παρούσα για να μας προσφέρει ασφάλεια την μέρα του Τελικού!!

Ευχαριστούμε τους διαιτητές κ.κ. Σιδηρόπουλος Νίκος, Παγώνας Δημήτρης και Πρωσοπάρχης Μάριος που σφύριξαν τα παιχνίδια με επιτυχία!!!

Ένα τεράστιο όμως ευχαριστώ και μπράβο αξίζει στους αφανείς εθελοντές που μας βοήθησαν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της διοργάνωσης!!

Ο Theofilos Roussakis έφτιαξε τα τέρματα των μικρών και εγκατέστησε πλήρως την τουαλέτα του γηπέδου , Μηνας Μαλοφτης Dimitris Dim, Mike Ioannidis Minos Alexiou Roussakis Manolis Vitoris Giannis Ioannis Mastroleon Giorgos Katerina Xloros Peteineri Nikh Michael Petineri Manolis Rigas χωρίς όλους εσάς τίποτα δεν θα ήταν δυνατό !!!

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του χωριού μας  Nikos Xrusobalantis Kalis που μερίμνησε να φτάσει το νερό στο γήπεδο μας !!

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου George Spanos για την υπέρ πολύτιμη συμβολή του και τις γνώσεις του για όλες τις εργασίες που έγιναν στο γήπεδο μας !! Δεν υπάρχουν λόγια, σας ευχαριστούμε

Σας ευχαριστούμε και πάλι, του χρόνου θα είμαστε ακόμα πιο οργανωμένοι, και σας περιμένουμε και πάλι κοντά μας για να ζήσουμε αυτές τις μοναδικές στιγμές!!

Πάνω απόλα τα παιδιά !⚽️