Το απόγευμα της Πέμπτης 18 Ιουλίου 2024, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών ο Γιώργος Παραγυιός, ένας άνθρωπος που άξια είχε κερδίσει τον τίτλο «Γλυφαδάρχης» αφού αφιέρωσε πολλά χρόνια της ζωής του για την προσφορά στο συνάνθρωπο με ενεργό συμμετοχή στα κοινά και διετέλεσε Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Δημοτικών Επιχειρήσεων και Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, Δημοτικός Σύμβουλος κλπ. Γεννήθηκε στη Γλυφάδα μέσα στο σπίτι που μεγάλωσε και έζησε με πάθος γι’ αυτήν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΓΥΙΟΣ

Ο Γιώργος Παραγυιός έδινε πάντα το παρών στους αγώνες της Γλυφάδας όχι αυτοπροβαλλόμενος με άναρθρες κραυγές, αλλά ήρεμα και με αποφασιστικότητα, κάτι που εκτίμησαν οι Γλυφαδιώτες και τον τιμούσαν πάντα με την προτίμηση τους, ανεξάρτητα από το ποιος ήταν ο υποψήφιος Δήμαρχος.

ΔΩΡΑ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΓΥΙΟΣ

Βραβευμένος για το ήθος και την προσφορά του από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Γιώργος Παραγυιός αποτελεί ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τη Γλυφάδα που περνάει πλέον ως ανάμνηση και καταγράφεται στην ιστορία της. Δημιούργησε μια λαμπρή οικογένεια έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του Δώρα.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΩΡΑΣ & ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΡΑΓΥΙΟΥ

Ο «ΠΑΛΜΟΣ» σε προσεχές φύλλο του θα δημοσιεύσει πλήρες αφιέρωμα στη ζωή του εκλιπόντος για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Γλυφάδας κ. Αντωνίου την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024, στις 17:00 και στη συνέχεια η ταφή θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

Ο «ΠΑΛΜΟΣ» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια!

“Ο ΠΑΛΜΟΣ” ΓΛΥΦΑΔΑΣ