Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Καρπάθου που συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και ανακοινώθηκαν πρόσφατα οι βαθμολογίες τους.

Η επιτυχία σας δεν είναι μόνο αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης σας, αλλά και της υποστήριξης των οικογενειών σας, των δασκάλων σας και ολόκληρης της εκπαιδευτικής μας κοινότητας.

Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις στην εκπαιδευτική πορεία ενός μαθητή. Οι κόποι σας ανταμείφθηκαν και η επιτυχία σας αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η επιτυχία είναι μόνο η αρχή μιας λαμπρής ακαδημαϊκής και επαγγελματικής πορείας για καθέναν από εσάς.

Θα ήθελα επίσης να απευθυνθώ σε εκείνους που μπορεί να μην κατάφεραν να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Να θυμάστε ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και κάθε αποτυχία είναι ένα μάθημα που μας κάνει πιο δυνατούς και αποφασιστικούς.

Η επιτυχία δεν κρίνεται μόνο από έναν αριθμό ή μια βαθμολογία, αλλά από την επιμονή, την προσπάθεια και την αφοσίωση στα όνειρα σας.

Ως Δήμαρχος Καρπάθου, δεσμεύομαι να συνεχίσω να στηρίζω την εκπαίδευση και να δημιουργώ τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους νέους μας. Η Κάρπαθος έχει την τύχη να διαθέτει νέους ανθρώπους γεμάτους ταλέντο, ενθουσιασμό και όραμα, και εμείς οφείλουμε να τους προσφέρουμε όλα τα εφόδια για να διαπρέψουν.

Κλείνοντας, θα ήθελα να συγχαρώ και πάλι όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την αδιάκοπη προσπάθεια και την αφοσίωση τους.

Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια στις σπουδές σας και καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε να ακολουθήσετε στη ζωή σας.

Ο Δήμαρχος Καρπάθου
Μιχαήλ Κων. Φελλουζής