Το 1ο SUMMER DANCE WEEK είναι γεγονός !!!
8-12 Ιουλίου
Τα σεμινάρια απευθύνονται για ηλικίες 6+ ετών και θα είναι ολιγομελή τμήματα !!! Γιαυτό προλάβετε παιδικά τμήματα (6-11 ετών ) θα γίνονται 9-1μ.μ και τα μαθήματα περιλαμβάνουν :

Hip hop
Zumba kids
Kpop
Commercial
Latin dance
Bachata
Salsa
Tango

Τα εφηβικά – ενηλίκων τμήματα θα γίνουν έπειτα από συνεννόηση για πρωινά ή απογευματινά σύμφωνα με το πότε εξυπηρετεί τους συμμετέχοντες !!

Και θα είναι 2ωρα μαθήματα ανα ημέρα !!

Παράλληλα θα διεξάγονται και οι προετοιμασίες των αγωνιστικών μας τμημάτων !

DANCE INSTRUCTORS :

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ :
Υπευθυνη σχολής χορού SHOW ME DANCE studio!!

Zhivo Yankov : LATIN INSTRUCTOR !!

Ο Zhivo είναι από τους TOP Latin instructors σε Ελλάδα και εξωτερικό !! Είναι ο ιδρυτής του ATHENS DANCE FESTIVAL διαγωνισμού χορού που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Αθήνα , καθως και υπεύθυνος και κριτής στους περισσότερους διαγωνισμους σε Ελλάδα και Ευρώπη!!  

Είναι τιμή μας που συνεργάζεται μαζί μας και θα επισκεφθεί για ακόμα μια χρονιά το νησί μας!!!

Tony! Ο Τόνυ είναι ίσως ο νεότερος από τους πλέον γνωστότερους στο είδος του Έλληνες χορογράφους!!

  Οι χορογραφίες του έχουν γίνει viral σε instagram και TikTok, συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα POP ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και στηρίζει τις προσπάθειες της σχολής μας με κάθε τρόπο!

Το τελευταίο διήμερο θα μας φιλοξενήσει στον υπέροχο χώρο του το Edem Summer Cocktail Bar για να κλείσουμε αυτή την υπέροχη χορευτική εβδομάδα με latin party -seminar , παρέα με τον μοναδικό ZHIVO!!

Στο πάρτυ μπορούν να παρευρεθούν φίλοι, συγγενείς, περαστικοί που θα θέλουν να πιουν τον καφέ-ποτό τους και να χορέψουν μαζί μας σε υπέροχους Salsa & Bachata ρυθμούς!!!

Fotini Konstantis
Θα χαιρόμουν να κοινοποιήσετε με τη σειρά σας ! Καλό καλοκαίρι !!