Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι μαθητές του 1ου και 2ου Δημοτικού σχολείου Καρπάθου συμμετείχαν και διακρίθηκαν με βραβείο στην κατηγορία “Μοντέλο κατασκευής “ανάμεσα σε 80 ομάδες απ’ολην την Ελλάδα στο FIRST® LEGO® League Expo Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό – Ρομποτική & Καινοτομία που πραγματοποιήθηκε στις 2/6/2024 με την συνδιοργάνωση της Eduact και της RoboSociety.

Η επιτυχία τους δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη βοήθεια και την υποστήριξη πολλών ανθρώπων.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην καθηγήτρια Πληροφορικής κα.ΤΣΙΑΝΤΉ ΘΕΟΔΩΡΑ που ανέλαβε την προετοιμασία των μαθητών μας, προσφέροντας τους σημαντική γνώση, καθοδήγηση και έμπνευση καθώς η προετοιμασία τους και τα μαθήματα έγιναν μέσα σε μόλις 4 μήνες.

Ευχαριστούμε θερμά όλους  τους γονείς, που έστελναν  την φετινή χρονιά τα παιδιά τους κάθε φορά στις προπονήσεις, δείχνοντας υπομονή και υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Η αφοσίωση τους ήταν απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων μας.

Όλα τα μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ έπαιξαν επίσης κρίσιμο ρόλο, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Η συμμετοχή όλων ήταν ανεκτίμητη.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στην Διευθύντρια του  2ου Δημοτικου σχολείο Καρπάθου κα ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ για την πρωτοβουλία και τον συντονισμό όλης αυτής της δράσης καθώς και για την παραχώρηση του χώρου για τις προπονήσεις και τις συναντήσεις μας, επιτρέποντάς μας να προετοιμαστούμε επαρκώς.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη σχολή ROBOSOCIETY, που μας υποστήριξε με τον εξοπλισμό και την πολύτιμη βοήθεια της σε κάθε βήμα της πορείας μας. Η τεχνική υποστήριξή τους και η παροχή εξοπλισμού ήταν καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία μας.

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο Μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, για την ενθουσιώδη και ενεργή συμμετοχή τους. Ιδιαίτερα, συγχαίρουμε θερμά τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και διακρίθηκαν: ΕΥΘΥΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ, ΘΗΣΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΑΝΑΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ- ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ, ΑΡΕΤΗ ΓΙΑΝΝΗΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΚΗ καθώς και τις οικογένειές τους για την αφοσίωση και την υποστήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Η προσπάθεια και η επιτυχία τους αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Χωρίς τη συνεισφορά όλων αυτών των ανθρώπων, η συμμετοχή μας δεν θα ήταν εφικτή.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την αφοσίωση, την υποστήριξη και την πίστη σας στην ομάδα μας.

Η επιτυχία μας είναι και δική σας επιτυχία.

Με εκτίμηση,

Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων

2ου Δημοτικού Σχολείου Καρπάθου