Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Απόλλων Βωλάδος, θέλοντας να γιορτάσει με Λαμπρότητα την επέτειο των 100 χρόνων του, αποφάσισε ομόφωνα να κορυφώσει τις εορταστικές εκδηλώσεις του, φιλοξενώντας στις 14 Αυγούστου την αγαπημένη μας Πέγκυ Ζήνα και τον Κώστα Καραφώτη!

Ψάχνοντας έναν μεγαλύτερο εξωτερικό χώρο από τον συνηθισμένο του προαύλιου χώρου της Παναγίας μας, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση στο Πάρκινγκ του χωριού, αφού κατόπιν μετρήσεων, το εμβαδόν του είναι κατά πολύ μεγαλύτερο. Υπενθυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος χώρος περιβάλλεται από δέντρα, φέρει περίφραξη και τσιμεντένιο δάπεδο

Ο ιδιωτικός αυτός χώρος, θα παραχωρηθεί στον σύλλογο μας για ορισμένο χρονικό διάστημα και θα διαμορφωθεί μέσα σε δυο ημέρες όπως παρουσιάζεται στις παρακάτω φωτογραφίες προκειμένου να εξυπηρετήσει την εκδήλωση.

Στόχος μας είναι αυτή η μεγάλη γιορτή να αγκαλιαστεί από όλους και φυσικά οργανώνουμε κάθε λεπτομέρεια για να μην ταλαιπωρηθούν αφενός οι χωριανοί και αφετέρου οι επισκέπτες που θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε.

Το πάρκινγκ της Βωλάδας θα κλείσει την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Αυγούστου και θα λειτουργήσει ξανά το πρωί της 15ης Αυγούστου.

Για τις 2 ημέρες εκείνες όλα τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν το πάρκινγκ, αντί αυτού, θα σταθμεύουν στο γήπεδο της Βωλάδος το οποίο θα ανοίξει για αυτό το σκοπό.

Ο σύλλογος προκειμένου να μην ταλαιπωρήσει κανέναν, έχει μεριμνήσει και θα υπάρχει προς εξυπηρέτηση όλων των Βωλαδιωτών, ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟ, ο οποίος κατόπιν τηλεφωνήματος σε αριθμό που θα δημοσιευθεί, θα μεταφέρει τους οδηγούς από και προς το γήπεδο ΔΩΡΕΑΝ για αυτές τις δυο ημέρες!

Την ημέρα της εκδήλωσης και για τις ώρες που αυτή θα είναι σε εξέλιξη, έχουμε αιτηθεί από τα αρμόδια όργανα, την μονοδρόμηση της Βωλάδας με κατεύθυνση προς Όθος.

Πρακτικά δηλαδή κάθε όχημα θα μπορεί να ανέβει μέσα από την Βωλάδα, να αφήνει τον κόσμο στην είσοδο της εκδήλωσης και στην συνέχεια ο οδηγός του να σταθμεύει στο γήπεδο.

Μέσα στο χωριό θα υπάρχει μικρό Βαν που θα εξυπηρετεί της εσωτερικές μετακινήσεις Γήπεδο – Αγιος Μηνάς. Με αυτό το τρόπο μηδενίζουμε το μποτιλιάρισμα που τυχόν μπορεί να προκύψει και κυρίως εξασφαλίζουμε την ομαλή κυκλοφορία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης! Έχουμε επίσης φροντίσει και θα υπάρχουν παρκαδόροι σε διάφορα κομβικά σημεία του χωριού.

Δημοσιεύουμε τις  φωτογραφίες με σκοπό να δείξουμε την διαμόρφωση του χώρου και την πολύ καλή οπτική που θα έχουν όλα τα τραπέζια (8 θέσεων) αλλά και τα σταντ ορθίων προς τους καλλιτέχνες!

Τα 21 μπροστινά τραπέζια (πράσινα) θα αποτελούν την Α’ ζώνη ενώ την Β’ ζώνη όλα τα υπόλοιπα μαζί με τα Σταντ.

Στο κοινό θα δοθούν για χρήση οι τουαλέτες του Σχολείου που βρίσκεται απέναντι από τον χώρο της εκδήλωσης και θα διατηρούνται καθαρές καθόλη την διάρκεια της.

Τέλος θα υπάρχει φωτογράφος ο οποίος θα αποτυπώσει όλες τις μοναδικές στιγμές που θα ζήσουμε ΜΑΖΙ στην Βωλάδα εκείνη την ημέρα!

Ετοιμάζουμε μεγάλα πράγματα και σχεδιάζουμε να διαμορφώσουμε έναν υπέροχο χώρο για την εκδήλωση αυτή! Προγραμματίστε την παρέα σας, κάντε τις κρατήσεις σας και φέρτε όλη σας την καλή διάθεση!

Σας περιμένουμε τον Αύγουστο στην Βωλάδα!