Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καρπάθου κ Μιχάλη Φελλουζή πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο κ. Πέτρος Παρθένης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στo νησί της Καρπάθου εν όψει του αυριανού Run Karpathos 2, το οποίο και θα παρουσιάσει.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΕΛΛΟΥΖΗΣ- ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΡΘΕΝΗΣ

Ο κ. Παρθένης ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για τη χορηγία του Δήμου στο Run Karpathos 2, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος από τις παραλίες του νησιού μας.

Σκοπεύει μάλιστα να διοργανώσει του χρόνου κολυμβητικούς αγώνες στην Κάρπαθο , αφού και ο ίδιος είναι κολυμβητής και ιδρυτής του Weswim.

Μετά από 400 και πλέον Weswim events και 7,5 χρόνια δράσης, η ομάδα του Weswim μετράει 15.000 διαδικτυακούς swimmers και περισσότερους από 1.500 φανατικούς live swimmers, σε συναντήσεις Weswim Sundays, After Office, αγώνες και μοναδικές unspoiled swim εκδρομές.

Στη λίστα με τα τελευταία του πρόσφατα επιτεύγματα, προστέθηκε το 1ο Ελληνικό κανάλι στο Youtube με συμβουλές για την κολύμβηση σε Open Water και πισίνα, καθώς και το Weswim e-shop που εξειδικεύεται σε προϊόντα γύρω από το open water και την ασφαλή κολύμβηση.

Ο κ. Παρθένης σήμερα θα κάνει περιήγηση στις παραλίες Καρπάθου με την 50 μελή ομάδα του .

Ο Δήμαρχος Καρπάθου

Mιχάλης Κ. Φελλουζής