Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ κάποιους θιασώτες της Σχολής Γκεμπελς («η τέχνη του πολεμείν έστιν η πονηρία» «κατηγορείτε κατηγορείτε στο τέλος κάτι θα μείνει») και εισαγγελείς του πληκτρολογίου, να εκσφενδονίζουν ύβρεις, κατηγορίες υπόνοιες ποινικών αδικημάτων και άλλα τέτοια εναντίον μου.

Αρχ. Επιφάνιος Χριστοδουλάκης

Όπως δήλωσα και στην προϊσταμένη μου αρχή

ΠΑΡΑΚΑΛΩ – ΠΡΟΚΑΛΩ

όλους όσοι έχουν τα σχετικά στοιχεία να προσφύγουν στην δικαιοσύνη για να αποδείξουν όλα όσα ισχυρίζονται.

Και μην ξεχνάτε το τεκμήριο της αθωότητας (Ως τεκμήριο αθωότητας νοείται η νομική αρχή σύμφωνα με την οποία κάθε άτομο που κατηγορείται για οποιοδήποτε έγκλημα θεωρείται αθώο έως ότου αποδειχθεί η ενοχή του).

Επίσης να δηλώσω ότι το πόθεν έσχες μου και όλη η κινητή και ακίνητη περιουσία μου είναι προς έλεγχο από οποιοδήποτε δικαστήριο.

Στα 20 χρόνια της ιερατικής μου διακονίας, έχω διαχειριστεί ως πρόεδρος Εκκλ. Επιτροπών χιλιάδες ευρώ, τα πάντα με διαφάνεια κ δεν επιτρέπω σε κανέναν να εκσφενδονίσει έστω και μια λέξη για «φαγοπότι».

Ας ρωτήσετε όλους τους επαγγελματίες με του οποίους σαν πρόεδρος Εκκλ. Επιτροπών είχα συναλλαγές.

Εξάλλου πως είναι δυνατόν εγώ που κληρονόμησα «δυο τενεκέδες χρυσές λίρες» (κατά δημόσια δήλωση αξιωματούχου για το πρόσωπο μου) να λιμπίστηκα (λιμπίζομαι =ορέγομαι, επιθυμώ, λαχταρώ) ξένα χρήματα ;;;;;

Ιδού λοιπόν ……buyurun efendim