Για να μην θεωρηθεί η σιωπή μου ως αποδοχή των κατηγοριών και της λάσπης εναντίον του προσώπου μου θα ήθελα απλά να επισημάνω σε “αδελφούς εν Χριστώ” (Πρόεδρο και μέλη Εκκλ. Επιτροπής) ότι έχουν ξεπεράσει τις οριοθετημένες “κόκκινες γραμμές”, διότι:

π. Επιφάνιος Χριστοδουλάκης

1. Αν έχετε “ιερό και όσιο ” (αμφιβάλλω!!!!) δεν προσβάλλεται και σπιλώνεται την τιμή του πιο ιερού προσώπου του καθενός, της μητέρας του. Η μητέρα μου δεν έχει ανάγκη να “υφαρπάξει¨ κανενός την περιουσία, αντιθέτως χαρίζει.

2. Ξέρετε ότι η προσβολή μνήμης νεκρού αποτελεί ποινικά κολάσιμο αδίκημα. Το πρόσωπο που τόλμησε να προβεί σε κάτι τέτοιο δημοσίως, τουλάχιστον θα έπρεπε να ζητήσει δημόσια “συγγνώμη”. Η φράση προς το πρόσωπο μου ¨σε έδερνε ο πατέρας σου” με ότι αυτό συνεπάγεται, φανερώνει το ήθος του ανθρώπου που το είπε.

και 3. Μην χρησιμοποιείται “εις μάτην” το όνομα του Παναγιωτάτου για να δώσετε κύρος στις κατηγορίες σας εναντίον μου. Σας πληροφορώ ότι χαίρω της εκτίμησης του και στην προσεχή συνάντηση που θα έχω μαζί του θα μεταφέρω τους “χαιρετισμούς” σας.

Σας χαιρετώ και σας ασπάζομαι με τα λόγια του ποιητή Μενέλαου Λουντέμη: “Αν είσαι καλός, πού ναι οι οχτροί σου;”