Με τιμή και αίσθημα μεγάλης ευθύνης αποδέχτηκα την πρόσκληση του υποψηφίου δημάρχου Μιχάλη Φελλουζή. Μαζί, έχουμε ένα όραμα για την ανάπτυξη, την πρόοδο και τη ριζική βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών του Δήμου μας, με στρατηγικό σχεδιασμό και ευρωπαϊκή προοπτική.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΛΥΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΡΠΑΘΟΥ Για την Κάρπαθο που μας αξίζει ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ MIXAHA κ. ΦΕΛΛΟΥΖΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ"

Εδώ και αρκετά χρόνια, επαγγελματικά ασχολούμαι με την ιατρική ως ορθοπεδικός χειρουργός και έχω παράσχει ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες στην Κάρπαθο, αντιμετωπίζοντας κάθε ασθενή με την αφοσίωση που αυτός αξίζει.

Επιπλέον, υπηρέτησα ως πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής της Καρπάθου από το 2015 έως το 2019. Αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο επιτυχημένες τουριστικές επιτροπές, που λειτούργησε με στρατηγικό σχεδιασμό.

Καθιερώσαμε πρωτοποριακή συνεργασία με εταιρεία μάρκετινγκ και υλοποιήσαμε καινοτόμες ιδέες, δίνοντας τουριστική ταυτότητα(band name) που έλλειπε από το νησί μας, αναπτύξαμε mobile app – Karpathian Paths για τα μονοπάτια του νησιού μας, και υλοποιήσαμε αλλες 365 δράσεις που συνέβαλαν σημαντικά στην αύξηση του αριθμού των επισκεπτών του νησιού μας με αποκορύφωμα το 2019 που βάση των στατιστικών στοιχείων θεωρήθηκε η καλύτερη χρονιά μέχρι σήμερα.

Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούμε να αξιοποιήσουμε το τεράστιο δυναμικό και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού μας για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη Κάρπαθο. Με την ενότητα μας, μπορούμε να διεκδικήσουμε και να δώσουμε στο νησί μας τον πρωταγωνιστικό ρόλο που του αξίζει.

Σας καλώ να με στηρίξετε και να μου δείξετε την εμπιστοσύνη σας, ώστε να μπορέσω να σας εκπροσωπήσω αποφασιστικά και αποτελεσματικά. Μαζί, μπορούμε να κάνουμε την Κάρπαθο μας ακόμη καλύτερη και πιο ανεπτυγμένη.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας.