Πρόσφατα επισκέφτηκα το Νοσοκομείο Καρπάθου και είχα ενημέρωση από τον Διοικητή κ. Βασίλη Στασινόπουλο για θέματα που απασχολούν τον σύλλογο μας και όχι μόνον.

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Καρπάθου Βασίλης Στασινόπουλος σε συνάντηση με τον Βασίλη Παπαβασιλείου, πρόεδρο του Συλλόγου ατόμων με αναπηρία

  • Για την πορεία της μονάδος αιμοκάθαρσης και τον αξονικό τομογράφο στο νοσοκομείο μας.
  • Όσο αφορά την μονάδα αιμοκάθαρσης των ατόμων που πάσχουν από νεφρική ανεπάρκεια του Συλλόγου μας που είναι αναγκασμένα να φεύγουν εκτός Καρπάθου. 
  • Για την θεραπεία τους, με συνέπεια να δημιουργούνται στα άτομα αυτά και στις οικογένειες τους οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.
  • Όσον αφορά τον αξονικό τομογράφο που συμπατριώτες μας είναι αναγκασμένοι να φεύγουν εκτός Καρπάθου για μια αξονική τομογραφία με μεγάλο οικονομικό κόστος και ταλαιπωρία.

Και για τα δυο αυτά θέματα ενημερώθηκα ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις..

Ευχαριστώ τον Διοικητή του νοσοκομείου μας, κ. Βασίλη Στασινόπουλο, για την ευαισθησία που δείχνει γιαυτά τα θέματα και για την σωστή λειτουργία του Νοσοκομείου Καρπάθου. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα πολιτών με επικεφαλής τον Μιχάλη Γ. Ιωαννίδη, πρώην Δήμαρχο Καρπάθου για τις προσπάθειες τους πάνω σε αυτά τα ευαίσθητα θέματα και ενημερώνοντας τις τοπικές αρχές, τον περιφερειάρχη και τους βουλευτές του νομού μας, καθώς και τον συμπατριώτη μας Υπουργό Γιώργο Γεραπετρίτη.

Ευχόμαστε το Νέο Έτος να έχουν εγκατασταθεί και οι δύο μονάδες στο Νοσοκομείο ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧ. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ