Σε άρθρο του Εμμανουήλ Παναγιώτου, με τίτλο: Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός, που φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα της “Καρπαθιακής”, με ημερομηνία 15-9-2023, γίνεται αναφορά στο όνομα μου.

ΑΠΕΡΙ ΚΑΡΠΑΘΟΣ!!! ΦΩΤΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΡΓΑΤΣΟΥΛΗΣ

Πέραν των απαράδεκτων εκφράσεων του συντάκτη, εναντίον εμού και του αδελφού μου Ιωάννη Νισύριου, τις οποίες αντιπαρέρχομαι στην παρούσα επιστολή, σας ενημερώνω ότι οι αναγνώστες της “Καρπαθιακής”, παραπληροφορούνται από το περιεχόμενο του παραπάνω άρθρου, ενώ εσείς γίνεστε, ακούσια εκτιμώ, συμμέτοχοι στην παραπληροφόρηση αυτή.

Τούτο, διότι ο συντάκτης διαλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:   

Ο Αλέξιος Νισύριος, αδελφός του Δημάρχου, ο οποίος διατηρεί εστιατόριο στην Αμερική πρωτοστατούσε στα social media με μαντινάδες για την επαγγελματική μου ιδιότητα ως Ιατρού Χειρουργού Ουρολόγου, με μοναδικό σκοπό την συκοφαντική μου δυσφήμηση και προσβολή μου. Βεβαίως συμπεριφορές του είδους αυτού είναι παράνομες  ποινικά καταδικαστέες, γι´αυτό και προσέφυγα στην Δικαιοσύνη, όπως θα έκανε κάθε Χριστιανός που σέβεται την αξιοπρέπεια του. … Η υπόθεση βρίσκεται για εκδίκαση στον Άρειο Πάγο.
Κέρδισα πρωτοδίκως το δικαστήριο, με χρηματικό πρόστιμo που του επιβλήθηκε να πληρώσει.

Σε αντίθεση με όσα αναφέρονται το αληθές είναι ότι με την υπ αριθμ: 255/2022 τελεσίδικης απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου , απορρίφθηκε ολοσχερώς , στην ουσία της, ως αβάσιμη, η αγωγή του Εμμανουήλ Παναγιώτου, ως προς εμένα. Παράλληλα, του επιβλήθηκε η δικαστική μου δαπάνη, αμφοτέρων βαθμών δικαιοδοσίας. Όπως αναφέρει κι ο ίδιος άλλωστε προσέφυγε στον Άρειο Πάγο, για δικούς του λόγους.

Επειδή, δεν διώκομαι ούτε διώχθηκα ποτέ ποινικά για όσα ιστορεί ο Εμμανουήλ Παναγιώτου.

Επειδή στο εν θέματι άρθρο, που φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα σας, αποκρύπτονται τα παραπάνω από τον συντάκτη του, ώστε οιοσδήποτε τρίτος, πως εσείς ή/και οι αναγνώστες σας, να δέχεται ενδεχομένως ως αληθή μια παραποιημένη απεικόνιση της πραγματικότητας.

Γι’ αυτό, εκτιμώ, ότι θα σας είναι χρήσιμη η παρούσα ενημέρωση, προς αποκατάσταση της αλήθειας, την οποία παρακαλώ να φιλοξενήσετε αμελλητί, όπως φιλοξενήσατε και το εν θέματι άρθρο, στην ιστοσελίδα σας αυτούσια.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.   

Με εκτίμηση,
Αλέξης Νισύριος