Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες!

Μηνάς Παπαγωργίου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καρπάθου με τον συνδυασμό Μιχάλη Φελλουζή

Είναι ο Μηνάς Παπαγεωργίου του Αντωνίου, ένας άνθρωπος που κατοικώ στην Κάρπαθο, στο αγαπημένο μας νησί, από τότε που γεννήθηκα.

Λόγω επαγγέλματος με ξέρετε και σας ξέρω.

Ξέρετε την παθολογική μου αγάπη για το νησί μας, το τεράστιο ενδιαφέρον μου για αυτό και την μεγάλη μου αγωνία για προκοπή και ένα όμορφο μέλλον του νησιού και των κατοίκων.

Εξυπηρετώ καθημερινά από τη θέση μου πολλούς ανθρώπους, ντόπιους και επισκέπτες, Έλληνες και ξένους.

Αφουγκράζομαι και ενστερνίζομαι τις επιθυμίες τους, που μου εκμυστηρεύονται πώς θα ήθελαν να είναι ο αγαπημένος μας τόπος.

Ξέρω που “πονάει”το νησί μας, το υποδεικνύουν άλλωστε όσοι συζητώ μαζί τους.

Είμαι ένας άνθρωπος, που δεν ανήκω στα πολιτικά “τζάκια”του νησιού που μέσα σε αυτά ομολογουμένως περιλαμβάνονται εξαιρετική και πολύ καλοί συμπολίτες μας.

Αν και νεόκοπος στην πολιτική σκηνή του τόπου, Με λίγη συμμετοχή και εμπειρία, έχω μεγάλες φιλοδοξίες και όνειρα για το νησί μας.

Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να προσφέρω πολλά σε αυτόν τον τόπο, αρκεί να μου δώσετε την ευκαιρία αυτή τη φορά.

Είμαι κοινωνικό άτομο και ο βαθύς γνώστης του τόπου.

Μπορώ να προσφέρω αρκετά στην καθαριότητα, στον τουρισμό, και σε πολλά άλλα προβλήματα που ταλανίζουν χρόνια το νησί μας.

Φιλοδοξώ να προωθήσω όσο είναι δυνατόν κοινωνικό και θρησκευτικό τουρισμό όπως κάνουν σχεδόν όλα τα νησιά του νομού μας.

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων Θα προσπαθήσω να προωθήσω όσο είναι δυνατόν αυτή την παράδοση.

Για κάποιο χρονικό διάστημα τοποθετήθηκα στο Δ.Σ του ΚΟΠΑΠ ΚΑΡΠΆΘΟΥ αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας στα οποία είμαι έτοιμος να προσφέρω πάρα πολλά.

Είμαι νέος στο πολιτικό στίβο, αγνός, τίμιος και ενημερωμένος και πάνω από όλα “άφθαρτος”. Δεν με έχουν φθείρει-με την καλή έννοια-η εξουσία και τα αξιώματα.

Για αυτό μπαίνω αμόλυντος σε αυτό τον αγώνα.

Αυτά όλα μου τα προσόντα αναγνώρισε ο αρχηγός της παράταξης Μιχαήλ Φελλουζής με τον οποίο κατεβαίνω σε αυτόν τον πολιτικό αγώνα.

Ενός ανθρώπου που χρόνια τώρα έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στην κοινωνία της Καρπάθου.

Πάνω απ’όλα άψογος οικογενειάρχης τα μέλη της οποίας είναι υπόδειγμα σε όλο το νησί.

Ο ίδιος διακρίνεται για το ήθος, την εργατικότητα, και την εντιμότητα και την πολιτική διορατικότητα στην οποία είναι έτοιμος να προσφέρει για την πρόοδο του πολυβασανισμένου νησιού που τόσο πολύ αγαπάει.

Μας το εγγυάται αυτό και η οικογενειακή πολιτική του παράδοση και το ότι ακολουθεί τα πολιτικά χνάρια του πατέρα του που τόσα πρόσφερε στον τόπο μας.

Γι’αυτό λοιπόν δημιούργησε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, ένα ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ στο οποίο μου έκανε την ύψιστη τιμή να με συμπεριλάβει, εκτιμώντας τα προαναφερθέντα προσόντα μου.

Σας ζητώ λοιπόν να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας σε εμένα ΟΧΙ όχι για να ικανοποιήσω καμία ματαιοδοξία μου ΑΛΛΑ για να προσφέρω και εγώ, με τις μικρές μου δυνάμεις στον αγαπημένο μας τόπο.

Με εκτίμηση

ΜΗΝΙΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΊΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καρπάθου