Αγαπητοί συμπατριώτες/σσες.
Οι Καρπάθιοι είμαστε έντονα δεμένοι με τον τόπο μας. Κι αυτό ανεξάρτητα από το που τα έφερε η ζωή να ζούμε, στη Ρόδο, στην Αθήνα ή στο εξωτερικό. Γι’ αυτό μάλιστα το ιδιαίτερα έντονο χαρακτηριστικό μας, συχνά «κατηγορούμαστε», αν κι αυτή η «κατηγορία» για εμάς αποτελεί τίτλο τιμής. Καρπάθιος, Καρπαθιά! Υπερηφάνεια και τιμή μόνο! Η Κάρπαθος είναι πάντοτε για όλους μας, το αγαπημένο σημείο αναφοράς σ’ αυτή την ζωή, η αρχέγονη ρίζα μας.

Αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο με τον τόπο μας, μας κάνει να μην την ξεχνούμε και να προσπαθούμε να είμαστε χρήσιμοι γι’ αυτήν, ανεξάρτητα από το που βρισκόμαστε και σε ποιαν θέση ευθύνης υπηρετούμε.

Αδιαφορώντας για το ενδεχόμενο να χαρακτηρισθώ τοπικιστής, θεωρώ ότι η αλληλοϋποστήριξη των Καρπάθιων είναι και γνώρισμα μας αλλά και θετική στάση ζωής, ιδιαίτερα χρήσιμη για τον τόπο.

Μπροστά μας έχουμε τις εκλογές της αυτοδιοίκησης (Δήμος και Περιφέρεια). Στον νησί μας υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι και στους δύο βαθμούς, που σας δίνουν την ευχέρεια επιλογής των καλύτερων.

Προσωπικά είμαι υποψήφιος στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, αλλά στην ΠΕ Ρόδου. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να διεκδικήσω την ψήφο σας στην Κάρπαθο. Την διεκδικώ όμως στη Ρόδο.

Την διεκδικώ άμεσα και έμμεσα, γιατί ανεξάρτητα από το που εκλέγομαι, θα συνεχίσω να είμαι Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου.

Άρα και των δικών μας νησιών. Άμεσα σημαίνει ότι ζητώ από τους συμπατριώτες μας που ψηφίζουν στη Ρόδο, να με τιμήσουν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας. Έμμεσα τη ζητώ κι απ’ όλους εσάς που ψηφίζετε στην Κάρπαθο και στην Κάσο, γιατί μπορείτε να βοηθήσετε σ’ αυτό. Όλοι έχετε συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς στη Ρόδο και μπορείτε να τους μεταφέρετε αυτό το μήνυμά μου.

Για να είμαι δίκαιος, στο ίδιο ψηφοδέλτιο με μένα είναι ένας ακόμα καλός συμπατριώτης μας και φίλος, ο Μιχάλης Μπαριανάκης. Στη Ρόδο οι σταυροί είναι τέσσερις. Άρα μπορείτε να ψηφίσετε και τους δύο.

Στηρίξτε και ψηφίστε λοιπόν Καρπάθιους και Καρπαθιές, όπου κι αν ψηφίζετε. Αυτό πιστεύω ότι απαιτεί το συμφέρον και το καλό του τόπου μας. Ο καθένας από εμάς αγαπά τον τόπο μας και θέλει να είναι χρήσιμος σ’ αυτόν.