Ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Απερίου Καρπάθου, η απερχόμενη Διευθύντρια Αδριανή Αραμπατζή και η Διευθύντρια Σταυρούλα Τριανταφύλλου συγχαίρει τους μαθητές/τριες του σχολείου μας που εισήχθησαν στα Πανεπιστήμια της χώρας και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία!

Μια πολύ μεγάλη επιτυχία με 17 επιτυχίες!

Ένα πολύ σημαντικό ταξίδι αρχίζει λοιπόν και ευχόμαστε ολόψυχα αυτό να είναι γεμάτο γνώση, φιλία και δημιουργικότητα!

Το ταξίδι όμως αυτό δεν περιορίζεται στο χρονικό όριο των σπουδών στο Πανεπιστήμιο αλλά διατρέχει όλη τη ζωή μας και όλες τις προσπάθειες που θα κληθούμε να καταβάλουμε κάθε φορά ως ενεργοί πολίτες.

Το ταξίδι όμως αυτό δεν ανήκει μόνο σε όσους εισήχθησαν στις σχολές της επιλογής τους, αλλά σε όλες και όλους, και σίγουρα και σε όσους δεν είδαν το όνομα τους στον πίνακα των επιτυχόντων.

Εδώ λοιπόν μόλις άρχισε και για εκείνους ένα ιδιαίτερο ταξίδι, για κάποιους μιας δεύτερης προσπάθειας, για κάποιους άλλους έρευνας σε σχέση με άλλες επιλογές που θα ήταν κατάλληλες για την ανάδειξη των δυνατοτήτων τους και των ενδιαφερόντων τους.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους γονείς και κηδεμόνες που στήριξαν με αγάπη και φροντίδα όλα τα παιδιά σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια!

Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα!

Είμαστε σίγουροι ότι, για όλα τα παιδιά, οι νέοι δρόμοι που ανοίγονται θα έχουν γνώμονα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, τον σεβασμό στο δημόσιο συμφέρον, τις αξίες της συνεργασίας και της αλληλεγγύης!