΄Τριάντα δύο (32) χρόνια χωρίς τίτλο η Ολυμπος!
Είναι πολλά, πάρα πολλά χρόνια!

Δεν θέλω να αναφερθώ στα γιατί και τα πως , να πω δηλαδή τι έφταιξε , λίγο πολύ είναι γνωστά.

Από πέρσυ όμως, γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια να επανέλθει η ομάδα εκεί που ήταν κάποτε, εκεί που της αξίζει!

Ο δρόμος είναι δύσκολος σε σχέση με τις άλλες ομάδες αφού δεν έχουμε δικό μας γήπεδο και αναγκαζόμαστε να παίζουμε πάντα εκτός έδρας και πάνω από 50 χιλιόμετρα μακριά από το χωριό μας!

Όταν οι υπόλοιπες ομάδες χρειάζονται, εκτός από το Σπόα, 5 – 10 λεπτά να πάνε σε οποιοδήποτε γήπεδο και μεις πάνω από 1 ώρα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες (δρόμος , επικνίδυνες στροφές και  κατηφόρες, ανηφόρες κλπ), καταλαβαίνει κανείς ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα.

Παρόλα αυτά η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί και φέτος χωρίς συγκεκριμένους στόχους αλλά με την καλή μας παρουσία να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και στο να βάλουμε τις βάσεις ώστε του χρόνου να είμαστε έτοιμοι για ζητήσουμε κάτι καλύτερο.

Οι προσθήκες στην ομάδα μας είναι vέα ταλαντούχα παιδιά που κατάγονται από το χωριό μας είναι οι: Χρήστος Ζόγκας, Φώτης Φαρμακίδης, Παναγιώτης Σταυρουλάκης , Βίτο Πορτσέλλι , Nick Macaffery ενώ επανήλθε στην ομάδα ένα δικό μας παιδί, ο Κώστας Χατζηπαπάς.

Οι τρεις μεταγραφές που κάναμε ο Γιάννης Μαργαρίτης, ο Μάκης Σταύρου και ο Φώτης Κούτολο είναι ότι καλύτερο για την ομάδα μας!

Θέλω να σταθώ σε τρεις σημαντικούς ανθρώπους, που μου πρτόειναν να αναλάβω “εν λευκό” την ομάδα ως προπονητής και είναι δίπλα μου σε ότι χρειάζεται η ομάδα για να κάνει την στροφή των 180 μοιρών που θέλω να κάνει.

Πολύ δύσκολο πράγμα αυτό διότι θα πρέπει να αλλάξω πολλά , πολλές κακές συνήθειες και νοοτροπίες από παιδιά που κατά τα άλλα εκτιμώ αλλά που όμως δεν γινόταν κι αλλιώς , δεν γινόταν διαφορετικά.

Βλέποντας λοιπόν την ομάδα πέρσυ μετά από πολλά χρόνια που δεν την είχα δει , είπα ότι χρειάζεται τουλάχιστον 5 – 6 αλλαγές , 5 – 6 νέους παίχτες.

Και το αποτέλεσμα αυτών των αλλαγών και των νέων προσθηκών, είχα πει, θα φανεί σε μια τριετία.

Χωρίς αυτούς λοιπόν τους τρεις ανθρώπους , η Ολυμπος δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει μεταγραφές, να σχεδιάσει, να προγραμματίσει, να αναγεννηθεί, να ανασυγκροτηθεί, να….ονειρευτεί και τελικά να επανέλθει εκεί που πρέπει.

Αυτοί είναι:

1) Ο Γιώργος Βασιλείου Πρωτόπαπας.

2) Ο Γιώργος Νικολάου Μανιός.

3) Και ο Ντίνος Μιχαήλ Πρωτόποαπας!

Ο πρώτος είναι ο Πρόεδρος της ομάδας, που εκτός από την ομάδα μπ’ασκετ της Ολύμπου , στηρίζει και την ομάδα του ποδοσφαίρου οικονομικά και σε ό,τι χρειαστούμε είναι πάντα δίπλα μας!

Παλιός παίχτης της ομάδας μας ο Πρόεδρος, πονάει την ομάδα και γνωρίζει τι ακριβώς χρειάζεται για να ξαναγίνει μεγάλη!

Ο δεύτερος είναι ο Ταμίας μας ο Γιώργος ο Μανιός.

Κορυφαίος Οικονομολόγος ο Γιώργος, φόρεσε κι αυτός κάποτε την φανέλα της ομάδας μας , προγραμματίζει, προετοιμάζει , βάζει σε τάξη πράγματα, διεκπεραιώνει τις μεταγραφές, κλείνει εισιτήρια, κάνει τα πάντα!

Ο τρίτος είναι ο Ντίνος ο Πρωτόπαπας ο οποίος αρκετά χρόνια τώρα, έτρεχε μόνος του μαζί με τον αδερφό του τον Μηνά να βοηθήσουν την ομάδα, να βάλουν λεφτά, να νοιαστούν για τα προβλήματα της!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά, όλα όσα σκέπτομαι  όλα όσα προγραμματίζουμε από τώρα , για να βάλουμε τις βάσεις για του χρόνου, να καταφέρουμε να φέρουμε έναν τίτλο, ένα Κύπελλο στο λιμάνι του Διαφανιού, όπως το 1981, το 1983 και το 1991 με την μεγάλη ομάδα της Ολύμπου που είχα την τιμή να είμαι αρχηγός της το 81 με προπονητή τον Μάνο Αναστασιάδη και αρχηγός και προπονητής της το 83 και το 91!.