Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 7th Poseidonio Summer Camp 2023 υπο την αιγίδα του ΑΣΚ Ποσειδών και υπεύθυνη διοργάνωσης και φέτος την Evi Theodoropoulou!

Τα παιδιά για 2 περιόδους δυο εβδομάδων, έπαιξαν και γνώρισαν νέα διάφορα αθλήματα, έμαθαν καινούρια πράγματα, έκαναν παρέες και έζησαν εμπειρίες που θα τους μείνουν Επαρχείο Καρπάθου-Ηρωικής Νήσου Κάσου και η Έπαρχος κ. Καλλιόπη Νικολαίδου, ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Συλλόγου μας και η Περιφέρεια κάλυψε μέρος των εξόδων και τους ευχαριστούμε.


Είμαστε ευγνώμονες για όλους τους χορηγούς, τις επιχειρήσεις και τους εθελοντές που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του καμπ. Καθώς φυσικά και την Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πηγαδίων κ. Πόπη Ιωαννίδου, που φιλοξένησε αφιλοκερδώς τα παιδιά στους χώρους του Σχολείου.
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στην Εύη και τους συνεργάτες της, οι οποίοι έδωσαν και φέτος τον καλύτερο τους εαυτό!

Το Ποσειδώνιο Summer Camp, είναι μια ξεχωριστή δράση που ανάλογες δεν υπάρχουν σε άλλα μέρη και είμαστε τυχεροί που γίνεται κάτι τέτοιο στο νησί μας.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου-Επαρχείο Καρπάθου-Ηρωικής Νήσου Κάσου και η Έπαρχος κ. Καλλιόπη Νικολαίδου, ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Συλλόγου μας και η Περιφέρεια κάλυψε μέρος των εξόδων και τους ευχαριστούμε.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού! Με μερικές στιγμές….