Με ΜΕΓΑΛΗ μας χαρά, σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ όλους, στην συνάντηση που θα έχουμε με τον ΑΓΑΠΗΤΟ μας ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ την ερχόμενη Κυριακή 09 /07/2023, αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στο Μέγαρο της Αδελφότητας Ολυμπιτών Ρόδου Η ΒΡΥΚΟΥΣ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Γιώργος είναι υποψήφιος Δήμαρχος Καρπάθου, για τις επερχόμενες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ εκλογές!!!

Συστάσεις για τον δικό μας ΓΙΩΡΓΟ – ΑΝΘΡΩΠΟ – ξεχωριστό ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ και αγνό ΠΑΤΡΙΩΤΗ δεν ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!!!

ΧΡΕΟΣ και ΚΑΘΗΚΟΝ μας είναι, να βοηθήσουμε όσο μπορούμε και θα το ΠΡΑΞΟΥΜΕ!!!

Για εσάς τους λίγους που ίσως δεν τον γνωρίζετε, θα σας μεταφέρουμε ένα μικρό απόσπασμα από τα όσα είπε στην “ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΗ” και στην κα. Καλλιρρόη Μανωλάκη για τις Αρχές τις θέσεις, και το Πρόγραμμα της Δημοτικής του Παράταξης.

“Η ΚΑΡ-ΠΑΘΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ”

Λέει λοιπόν ο κος Αναστασιάδης:

Όραμα μας είναι ένας δήμος που θα ακούει, θα προγραμματίζει, θα σχεδιάζει, θα διεκδικεί και δεν θα εφησυχάζει, βασισμένος στις αρχές της διαφάνειας, της συλλογικής λειτουργίας και των δημοκρατικών διαδικασιών, με τον πολίτη ενεργό και συμμετοχικό, αρωγό της συνολικής και συλλογικής προσπάθειας και απαιτητικό, ένα πολίτη σε διαρκή αφύπνιση και εγρήγορση που θα ελέγχει και θα ζητά λογοδοσία με βάση τις αξίες και τις διεκδικήσεις του!

Η διαβούλευση, ο σχεδιασμός, οι στοχευμένες υλοποιήσιμες δράσεις, η αξιοκρατία, η διεκδίκηση, η κοινωνική συνοχή, η σκληρή δουλειά και η διαφάνεια είναι οι πυλώνες στους οποίους θα στηριχθούμε για να πάει η ‘‘ ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ’’ 

***

… ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ για όλους εμάς, να βρεθεί ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ με τέτοιες Θέσεις και Αρχές , να θέλει να πιάσει το ΤΙΜΟΝΙ της δικής μας ξεχωριστής – ιδιαίτερης Πατρίδας, για να διασχίσουμε όλοι μαζί τα Καρπάθια των καιρών, με ΣΤΑΘΕΡΕΣ και ΙΣΙΕΣ ρότες!!!

Αγαπητέ Γιώργο, την Κυριακή θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί να σου σφίξουμε το χέρι και να σου ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Η ΚάρΠΑΘΟΣ μας, έχει ανάγκη από καπετάνιους με τις δικές σας ΑΞΙΕΣ!!!