Η Διευθύντρια του ΓΕΛ Απερίου Καρπάθου, κα Ανδριανή Αραμπατζή, και ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον κύριο Αθανάσιο Μαρτίνο, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Medpremium Holdings Limited, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά σε αίτημα που του υποβλήθηκε και χορήγησε στο ΓΕΛ ηλεκτρονικό εξοπλισμό συνολικής καθαρής αξίας 5740 ευρώ.

ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΡΤΙΝΟΣ

Η χορηγία του εγκρίθηκε με την υπ’αριθμόν 12247/02-02-2023/ΓΔ4 Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών και της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και το ΓΕΛ Απερίου παρέλαβε 4 φορητούς υπολογιστές μάρκας HP, 10 ηλεκτρονικές ταμπλέτες Samsung Galaxy Tab A8, 4 τεμάχια projector EPSON EB-E20, 4 τεμάχια βάσης projector και ένα φωτοτυπικό μηχάνημα.

Η προαναφερθείσα χορηγία κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για την αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στο ΓΕΛ σε μια εποχή που η χρήση της τεχνολογίας κρίνεται όλο και πιο σημαντική στην εκπαιδευτική διαδικασία. 

Ο κ. Αθανάσιος Μαρτίνος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς εφοπλιστές με τον πιο ισχυρό ναυτιλιακό στόλο. Πέρα από την εφοπλιστική του δράση, ο κ. Μαρτίνος επιτελεί τεράστιο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο μέσω των εταιριών του στις οποίες είναι επικεφαλής μαζί με την σύζυγό του Μαρίνα.

Ενισχύει νοσοκομεία, σχολεία και ιδρύματα. Έχει τιμηθεί από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και από πολλές Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Τον Οκτώβριο του 2019 του απονεμήθηκε το Χρυσό Μετάλλιο του Ζαππείου. Παραμένει πάντα ταπεινός και γενναιόδωρος και η δραστηριότητα του τον κατατάσσει στην κατηγορία των σύγχρονων, μεγάλων ευεργετών της Ελλάδος. Υπενθυμίζεται ότι και η επίστρωση του αύλειου χώρου με νέο χυτό ελαστικό δάπεδο ασφαλείας του Δημοτικού Απερίου έγινε μέσω χορηγίας της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Αθανασίου & Μαρίνας Μαρτίνου ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ. 

Τον ευχαριστούμε θερμά!