Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί συμπατριώτες!  

Μπαίνουμε δυναμικά στο στάδιο της ενημέρωσης και της συζήτησης με τους πολίτες του νησιού μας πάνω στα σημαντικά προβλήματα που μας αφορούν όλους!

Σας προσκαλούμε, αρχής γενομένης από την κεντρική συνάντηση – συζήτηση μαζί σας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 και ώρα 7μμ στο χώρο της αίθουσας της Ευαγγελίστριας στα Πηγάδια και σας προσκαλούμε σε ένα ευγενή, ανοιχτό αλλά και δυναμικό διάλογο τόσο με τον καθένα σας χωριστά, όσο και τους συντελεστές και επικεφαλής των έως τώρα Δημοτικών παρατάξεων, προκειμένου να ειπωθούν απόψεις και να προταθούν λύσεις για όλα τα προβλήματα του τόπου μας και να συγκριθούν προγράμματα και θέσεις ελεύθερα και χωρίς δεύτερες σκέψεις!

Η συζήτηση θα περιστραφεί στους στόχους, στις αρχές και στα οράματα μας για μια λειτουργία του Δήμου δημοκρατική, παρεμβατική, αξιοκρατική και αποτελεσματική! 

Θα ακολουθήσει η ερμηνεία και η εκλαΐκευση των προγραμμάτων, ανά τομείς, με τις προτεινόμενες λύσεις και θα τεθούν ερωτήσεις για επιπλέον ερμηνεία και κατανόηση των θέσεων μας! 

Θα σας περιμένουμε όλους με την σκέψη και την κριτική σας, γιατί ο ενεργός και απαιτητικός πολίτης, είναι ο μοχλός για την υλοποίηση όλων των παραπάνω! 

Η επόμενη συνάντηση μας θα είναι με τους πολίτες του νησιού μας στη Ρόδο και στη συνέχεια στην Αθήνα, σε ημέρες και ώρες που σύντομα θα σας  γνωστοποιηθούν. 

Ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “Η ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ”

Γιώργος Αναστασιάδης 

Παιδίατρος