Μια ακόμα υπέροχη σχολική χρονιά στο Δημοτικό μας φτάνει στο τέλος της..!

Χθες πραγματοποιήθηκε μια υπέροχη γιορτή λήξης, γεμάτη τραγούδι & χορό, παιχνίδια (ομαδικά &σκυταλοδρομίες)  και άλλες δράσεις των μαθητών με τους δασκάλους τους, όπως παραμύθι, τραγούδι στη νοηματική, χορό σε ζευγάρια&αρχαία γνωμικά!Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εκπαιδευτικούς μας ,δασκάλους & ειδικότητες, για όσα έδωσαν στα παιδιά μας!!

Χαμόγελα, γέλιο αλλά και συγκίνηση πλυμμήρησαν την αυλή του σχολείου μας..αφού αποχαιρετήσαμε τα παιδιά της Στ’ τάξης και τιμήσαμε την κ.Αναστασία Βδοκάκη ,με την οποία είχαμε την τύχη και την τιμή να συνεργαστούμε τόσο όμορφα τα τελευταία 5 χρόνια. Συγχαρητήρια στους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό!!!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά τους στο σύλλογο τις κυρίες Μαρία Κωνσταντινίδη  Καρακατσάνη & Λούντα Σουμέικο Γεραπετρίτη για τα παγωτίνια καθώς επίσης και τις κ.Κωνσταντίνα Ασημόγλου Κρητσιώτη & Σταματίνα Χριστοδουλάκη Λάμπρου για τους χυμούς!!

Ευχαριστούμε επίσης και όλους όσους πρόσφεραν κεράσματα για τη χθεσινή γιορτή καθώς επίσης και όσους στήριξαν με οποιοδήποτε τρόπο το σύλλογο μας κσθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς και σε όλες μας τις δράσεις!

Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 6:30μ.μ θα πραγματοποιηθεί και η γιορτή του νηπιαγωγείου μας στον αύλειο χώρο του. 

Καλή πρόοδο στα παιδιά!