Μία πολύ όμορφη βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 31 Μαΐου 2023 στην εκδήλωση του “Pint of Science-English Night” στο Γκάζι.

Σοφία Σκευοφύλακα

Σοφία Σκευοφύλακα

Μέσα στα πλαίσια του ετήσιου διεθνούς φεστιβάλ ομιλιών επιστημονικού ενδιαφέροντος σε προσιτούς για το κοινό χώρους όπως το μπαρ «’Ομικρον 2», η Σοφία Σκευοφύλακα, CCO & Co-Founder της HATZI FILAX GROUP που ειδικεύεται σε εκπαιδεύσεις και συμβουλευτική HR, μύησε το κοινό στα μυστικά της απόδοσης των εργαζομένων.

Με τίτλο «Unlocking the SuperPowers of Employees», η ομιλία της κας Σκευοφύλακα εστίασε στα 10 σημεία των διαδικασιών και διεργασιών που ξεκλειδώνουν τις υπερ-δυνάμεις κάθε εργαζομένου για την ανάπτυξη της καινοτομίας, την ενίσχυση της παραγωγικότητας και την επίτευξη της οργανωτικής επιτυχίας.

Σοφία Σκευοφύλακα

Με αμεσότητα, ενθουσιασμό και αρτιότητα η κα Σκευοφύλακα κέρδισε το κοινό και καταχειροκροτήθηκε. H ίδια δήλωσε: «Ήταν μεγάλη μου χαρά να συμμετέχω εφέτος, στην τιμητική βραδιά των Αποφοίτων του Imperial College, για την συμπλήρωση των 10 ετών Pint of Science που ξεκίνησε από αποφοίτους του Imperial College. H θέα της Ακρόπολης, το χαλαρό περιβάλλον και η διάθεση των παρευρισκόμενων για μάθηση, έδωσαν μία νέα διάσταση στο νόημα της ομιλίας».

Σοφία Σκευοφύλακα

Η HATZI FILAX GROUP στήριξε και εφέτος την διοργάνωση του Pint of Science στην Ελλάδα ως PLATINUM ΧΟΡΗΓΟΣ.