Ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων προσπαθεί μέσα από τις εκδηλώσεις και τις δράσεις του να βρίσκεται κοντά στα προβλήματα του νησιού μας.

Για το λόγο αυτό, στην πρόσφατη καλοκαιρινή χοροεσπερίδα μας με τον Αντώνη Μαρτσάκη στην αυλή της Μητροπόλεως στο Απέρι Καρπάθου δεσμεύτηκε μέρος των εσόδων να δοθούν σε ανάγκες στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου.

ΟΚΝ

Είναι γνωστό το πρόβλημα υποστελέχωσης του Κέντρου Υγείας του νησιού μας, το οποίο είναι πιο φανερό τους καλοκαιρινούς μήνες. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, μετά από πρωτοβουλίες του Κ.Υ. ήρθαν μία νοσηλεύτρια και δύο διασώστες (ΕΚΑΒ) και εθελοντικά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στο νησί μας.

Μετά από επικοινωνία μας με τη διοίκηση του Κ.Υ. Καρπάθου, το Δ.Σ. του Ο.Κ.Ν. αποφάσισε να καλύψει στο σύνολο της τη διαμονή των εθελοντών στο νησί μας, προσφέροντας το ποσό των 1380€ (μέρος των εσόδων της χοροεσπερίδας μας).

Το Συμβούλιο του Ο.Κ.Ν. προσπαθεί να σταθεί αρωγός στα προβλήματα της ιδιαίτερης πατρίδας μας με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί και θα συνεχίσει να το κάνει λόγω της αγάπης της νεολαίας μας για την Κάρπαθο.

ΤΟ Δ.Σ.