“Στο νέο ξεκίνημα των μαθητών, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιά, ς οι ευχές όλων μας συνοδεύουν την προσπάθειά τους. Μια ομολογουμένως δύσκολη προσπάθεια σε ένα περιβάλλον ανταγωνιστικό που απαιτεί επιμονή, διαρκή αγώνα, κόπους και πολλές θυσίες.

Παράλληλα, απευθύνω και τις θερμότερες ευχές μου σε όλους τους εκπαιδευτικούς του νησιού μας, ώστε και αυτή η χρονιά να είναι δημιουργική. Πολλές φορές οι διδάσκοντες καλούνται να υλοποιήσουν το έργο τους μέσα σε ελλείψεις και αντιξοότητες, όμως καταφέρνουν να προικίσουν τα παιδιά μας με το αγαθό της γνώσης.

agiasmos-2016 agiasmos4 agiasmos5 agiasmos12016

Στους γονείς των μαθητών θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και να έχουν κουράγιο στον δύσκολο δρόμο των παιδιών τους.

Η διοίκηση του Δήμου και εγώ προσωπικά είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. Κοινός μας στόχος άλλωστε είναι να δώσουμε στα παιδιά όλες τις δυνατότητες να υλοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Με τη διαρκή συνεργασία όλων, πολιτείας, γονέων, εκπαιδευτικής κοινότητας και μαθητών, μπορούμε να δώσουμε στο εκπαιδευτικό σύστημα νέα δυναμική και ποιότητα.

Ο Δήμος Καρπάθου είναι δίπλα σας, στηρίζοντάς σας και μέσω των Σχολικών Επιτροπών και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. Οι υπεύθυνοι θα βρίσκονται καθημερινά σε συνεργασία μαζί σας.”

Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους.

Ο Δήμαρχος Καρπάθου,

Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος