Πιστοί στις υποχρεώσεις απέναντι στους αθλητές/τριες μας στην Κάρπαθο συνεχίζουμε για 4ο συνεχόμενο έτος να διεξάγουμε αγώνες Σταθερού Στόχου I.S.S.F και Πρακτικής Σκοποβολής, έτσι και για τον μήνα Ιούλιο 2022 διεξάγουμε επετειακούς αγώνες σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/7 ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΠΕΙ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΗ. ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΩΣ ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 16/7 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (ΠΕΙ ΟΛΥΜΠΟΥ). ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ 15/7.
  • ΚΥΡΙΑΚΗ 17/7 ΩΡΑ 12:00 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ (ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΟΘΟΥΣ)- ΚΕΡΑΣΜΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΟΘΟΥΣ.
  • ΚΥΡΙΑΚΗ 17/7 ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΗ & ΔΩΡΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
  • ΔΕΥΤΕΡΑ 18/7 ΑΓΩΝΕΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
  • ΤΕΤΑΡΤΗ 20/7 ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

Ένα άθλημα χωρίς «όρια» αλλά με απίστευτες αγωνιστικές επιδόσεις και στιγμές.

Από 15/7 έως και 20/7 η Ομάδα Καρπάθου του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Λασιθίου, θα διεξάγει επετειακούς διασυλλογικούς αγώνες Σταθερού στόχου ISSF και εκπαίδευση Πρακτικής σκοποβολής IPSC.

Οι εγγεγραμμένοι αθλητές/τριες μας θα ειδοποιούνται για το ημερήσιο πρόγραμμα αγώνων και εκπαιδεύσεων.

Για πληροφορίες- εγγραφές επικοινωνήστε με
Μυγιάκη Άρη 6970884588,
Αντωνάκη Εμμ. 6934988264
Κρητσιώτη Εμμ. 6974124242.

Σας περιμένουμε στην μεγάλη αθλητική οικογένεια μας για να σας εκπαιδεύσουμε στο υπέροχο άθλημα της σκοποβολής.

Το Δ.Σ του Ομίλου



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΤΕΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΙΑΤΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ.

• ΚΥΡΙΑΚΗ 17/7 ΩΡΑ 12:00 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ (ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΟΘΟΥΣ)-ΚΕΡΑΣΜΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΘΟΥΣ.

• ΚΥΡΙΑΚΗ 17/7 ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΔΩΡΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Ο Γιάννης Βασιλειώτης ήταν ο φίλος μας, ο συμμαθητής μας, ο συγχωριανός μας, ο συναθλητής μας, αν και δεν ήταν στο αθλητικό δυναμικό του Ομίλου μας αισθανόμαστε ολόψυχα την ανάγκη να τον τιμήσουμε και να διοργανώνουμε κάθε χρόνο εις μνήμη του, τους σκοπευτικούς αγώνες ΒΑΣΙΛΕΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με ετήσια κατάταξη και βράβευση των αθλητών που θα διακριθούν κατά τον μήνα Δεκέμβριο κάθε έτους.

Ο Γιάννης μας είχε αφιερώσει πολύ προσωπικό χρόνο του για συμμετοχή σε αγώνες τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, ως αθλητής του σκοπευτικού ομίλου Ψαχνών.

Ο Γιάννης ήταν ένας αθλητής «στολίδι για την Ελληνική Σκοποβολή, πάντα χαμογελαστός τόσο όταν ασκούσε το αγαπημένο του χόμπι την σκοποβολή αλλά και όταν εξασκούσε το επάγγελμα του ως Ιατρός.

Γιάννη μας η απώλεια σου αφήνει ένα μεγάλο κενό σε εμάς, στους φίλους σου, την οικογένεια σου αλλά και τους συγχωριανούς σου για αυτό ως ελάχιστο δείγμα της εκτίμησης μας για σένα θα σε θυμόμαστε για πάντα και θα διοργανώνουμε εις μνήμη σου τους δικούς σου αγώνες σκοποβολής ΒΑΣΙΛΕΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Σας γνωρίζουμε ότι ομοίως ότι ο Σκοπευτικός Όμιλος Ψαχνών θα πραγματοποιήσει παράλληλα με τον δικό μας αγώνα, αγώνα Compak Sporting την 17/07/2022 στο σκοπευτήριο Μαλακάσας.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Λασιθίου – Ομάδα Καρπάθου.

Ο Ιωάννης Βασιλειώτης υπήρξε ενεργό αθλούμενο μέλος και συνοδοιπόρος στην αθλητική δραστηριότητα του σκοπευτικού ομίλου Ψαχνών από την αρχή ίδρυσης αυτού, ήταν ένα πολύ ενεργό μέλος με ξεκάθαρη φωνή ,ματιά και άποψη για τα δρώμενα της ελληνικής σκοποβολής ήταν ένας άνθρωπος που μας τιμούσε με την παρουσία του σε οποιαδήποτε διοργάνωση του σκοπευτικού μας ομίλου αλλά και σε διοργανώσεις που λάμβανε χώρα στο εξωτερικό ένα παιδί με το χαμόγελο στα χείλη ένας άνθρωπος που η παρουσία του κοσμούσε τους χώρους της ελληνικής σκοποβολής ένας άριστος επιστήμονας ένας εξαιρετικός φίλος η απώλεια του αφήνει ένα κενό που δύσκολα μπορεί να αναπληρωθεί θα σε θυμόμαστε για πάντα.

Σας γνωρίζουμε ομοίως ότι θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τον δικό σας και αγώνας Compak Sporting την 17η έβδομου 2022 στο σκοπευτήριο Μαλακάσας προς τιμή του φίλου Γιάννη.

Το Δ.Σ. του σκοπευτικού ομίλου Ψαχνών
Το Δ.Σ του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Λασιθίου ( Α.Σ.Ο.Λ)