Η Αιολική ΑΕ είναι δεδομένο ότι πρέπει να βρει τον βηματισμό της, ωστόσο πρέπει να γίνει οργανωμένα και συνολικά αναμορφώνοντας την ως μία Αναπτυξιακή εταιρεία που θα δώσει δύναμη και ώθηση για τις μεγάλες δράσεις του Δήμου Καρπάθου στο πλαίσιο της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Νησιωτικότητας.

Γιάννης Θ. Νισύριος, Δήμαρχος Καρπάθου

Όλα αυτά απαιτούν συναινέσεις και πολλή δουλειά από όλα τα πρόσωπα και τους φορείς που θα συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία. 

Η στασιμότητα είναι αποτέλεσμα του όλου χάους που έχει δημιουργηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο από ορισμένους Δημοτικούς Σύμβουλους που δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε οποιαδήποτε δημιουργική πρωτοβουλία προκαλώντας συνεχώς εντάσεις και προσβολές λαϊκίστικου ύφους, αποπροσανατολίζοντας την ουσία του έργου της Δημοτικής Αρχής.   

Έχω σκοπό τη δυναμική επανεκκίνηση της Αιολικής με βάση τις προτάσεις που έχω ήδη από τους έγκριτους συνεργάτες μου αλλά και την ίδια την Κυβέρνηση.

Ο κ. Σακέλλης πράγματι ήρθε αντιμέτωπος με όλες τις αγκυλώσεις και τα προβλήματα δεκαετιών που κληρονομήσαμε για την Αιολική από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, όμως θέλω να τονίσω πως η ενασχόληση με τα κοινά απαιτούν θυσία προσωπικού χρόνου, επιμέλεια και αφοσίωση.

Σαν Δήμαρχος στάθηκα στο πλάι του, προσφέροντας τους δικούς μου ειδικούς συνεργάτες για να βοηθήσουν το έργο του και τον ευχαριστώ για την δική του, άμισθη προσπάθεια.  

Γίνεται δεκτή η παραίτηση του, χωρίς να θέλω να κάνω παραπάνω σχόλια και δρομολογώ άμεσα εξελίξεις για την αναμόρφωση της Εταιρείας του Δήμου μας.

Κάρπαθος   16    Ιουνίου    2022

Ο Δήμαρχος Καρπάθου

Ιωάννης Θεμ. Νισύριος