Έφυγε προχθές ξαφνικά και πρόωρα από τη ζωή άλλος ένας εκλεκτός συμπατριώτης μας, ο Βασίλης Μηνά Κωστής, ο «Βασίλης της Δωροθέας», όπως τον αποκαλούσαμε εμείς οι Απερίτες.

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος και επιστήμονας, ένας καλός Καρπάθιος και ακραιφνής πατριώτης.  
Ένας ιδιαίτερα σεμνός, ευγενής και ξεχωριστός άνθρωπος, γεμάτος καλοσύνη και πάντα με το χαμόγελο.
Δυστυχώς, η μοίρα του φέρθηκε σκληρά και έφυγε από κοντά μας πρόωρα και λίγους μήνες μετά την πρόωρη απώλεια της αδελφής του Μαρίας, γεμίζοντας με θλίψη Απέρι και Βωλάδα, αλλά και ολόκληρη την Κάρπαθο, γιατί ο Βασίλης ήταν αγαπητός σε όλους τους Καρπάθιους και είχε μόνο φίλους.
Η κηδεία του, όπως ενημερωθήκαμε, θα γίνει αύριο Πέμπτη και ώρα 12.30 το μεσημέρι από το Κοιμητήριο της Κηφισιάς, όπου κατοικούσε σχεδόν όλα τα χρόνια της ζωής του.
Στην αγαπημένη του σύζυγο Ελένη, στους καλά του τα παιδιά Μηνά και Παναγιώτη, στην απομένουσα αδελφή του Νίκη, στους συγγενείς και στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.
Συμμεριζόμαστε το μεγάλο τους πόνο για την απώλεια του Βασίλη τους, αλλά κουράγιο σε όλους τους και να ζούνε να τον θυμούνται.
Ο Βασίλης τους, ο Βασίλης της Δωροθέας, θα μείνει για πάντα στις καρδιές όλων μας και δεν θα φύγει ποτέ από τη μνήμη μας.
Καλό ταξίδι Βασίλη, αγαπημένε μας φίλε και συμπατριώτη, στη γειτονιά των Αγγέλλων, όπου θα ανταμώσεις ξανά με τους αγαπημένους σου γονείς, τις αγαπημένες σου αδελφές Άννα και Μαρία, αλλά και τόσα άλλα προσφιλή σου πρόσωπα.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αττικής γης, που θα σε σκεπάσει και να είσαι σίγουρος, ότι όλοι εμείς, που σε γνωρίσαμε και μοιραστήκαμε μαζί σου πολλές όμορφες στιγμές της ζωής, δεν πρόκειται, όσο υπάρχουμε σ’ αυτό τον εφήμερο κόσμο μας, να σε ξεχάσουμε ποτέ.
Το αποτύπωμά σου στη ζωή ήταν πολύ σημαντικό και θα μείνει ανεξίτηλο.
“OMONOIA ATTIKHΣ”