Με βαθειά θλίψη έγινε γνωστή η απώλεια του συμπατριώτη μας  Νικόλα Ηλία Μαστρανδρέα στο Παρίσι.

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, αλλά και στις Κασιώτικες παροικίες , εξαιτίας της ευγένειας του χαρακτήρα του, της αγάπης που είχε προς την ιδιαίτερη του  πατρίδα , την οποία επισκεπτόταν ανελλιπώς  όλα τα τελευταία χρόνια, με την οικογένεια του αλλά και της αποτελεσματικότητας που τον διέκρινε  στον επαγγελματικό  του βίο , ως αρχιτέκτονας.

Ο  Νικόλας ήταν ο συντάκτης ενός μεγαλεπήβολου αρχιτεκτονικού σχεδίου  το 1989 της ανάπλασης του παραλιακού χώρου  από το Φρύ μέχρι τον Εμπορείο το οποίο απλούστευσε το 2014 .

Ήδη ο Δήμος μας έχει ξεκινήσει την προσπάθεια  υλοποίησης του α’ τμήματος , της δημιουργίας δηλαδή  του ξυλοπεζόδρομου  από τον Συμιακό γιαλό προς την ράμπα του νέου λιμανιού σε συνεργασία με το Δ.Λ.Τ.Ν. Δωδεκανήσου. Πάντα παρόν  σε όποια τεχνική ή οικονομική βοήθεια του ζητήθηκε για το νησί του.

    Ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δ.Σ  εκφράζουν  τα θερμά τους συλλυπητήρια  προς την οικογένεια του εκλιπόντος ευχόμενοι παράλληλα να  είναι αιωνία η μνήμη του και ελαφρύ το χώμα που θα  τον  σκεπάσει.