Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Καρπαθίων Νέων συνεδρίασε το Σάββατο 19 Μαρτίου, ύστερα από την είδηση του θανάτου της συμπατριώτισσας μας Μαίρης Παζαρτζή και αποφάσισε τα εξής:
• Να εκφράσει τα εκ βάθους καρδίας συλλυπητήρια στην οικογένεια της.
• Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στα ηλεκτρονικά μέσα του Ο.Κ.Ν.

mair

Η Μαίρη Αγγελίδη-Παζαρτζή, με καταγωγή από Μενετές και Αρκάσα Καρπάθου, γεννήθηκε στο Πίτσμπουργκ της Πενσιλβανία. Εκεί ολοκλήρωσε και το πανεπιστήμιο, πήρε το πτυχίο στην εκπαίδευση και στα φιλολογικά, με ειδίκευση τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Ανέλαβε τα ηνία της “Δωδεκανησιακής Μέλισσας” από το 2005 μέχρι το 2011 και στην εξάχρονη θητεία της το Σωματείο χορήγησε 77 υποτροφίες σε μαθητές και φοιτητές, έλαβε από χορηγίες και δωρητές 133.000€, από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 1.000$, ενώ ενέγραψε 250 νέα μέλη.

Η κ. Παζαρτζή με την ιδιότητα της προέδρου της “Μέλισσας”, τιμήθηκε το 2009 από την Ακαδημία Αθηνών, καθώς και από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Στις 19 Ιανουαρίου 2015, το Συμβούλιο της Δωδεκανησιακής Μέλισσας τίμησε την κ.Παζαρζή για την προσφορά της αναγορεύοντας της σε επίτημο πρόεδρο του Σωματείου του.
Για όλους εμάς στον Όμιλο Καρπαθίων Νέων πάντοτε θα αποτελεί ύψιστο παράδειγμα προς μίμηση για το πολιτιστικό και φιλανθρωπικό της έργο!

ΠΕΙΡΑΙΑΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
Το Δ.Σ. του Ο.Κ.Ν