Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Απερίου, Καρπάθου αποχαιρέτησε για τρίτη φορά, τη βραβευμένη θεατρική ομάδα “Τόπι” στα “Παραμύθια για να σπάτε κέφι”.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΛΕΙΩΝΗΣ, ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ  “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΤΕ ΚΕΦΙ”

Με τους ηθοποιούς Δημήτρη Πλειώνη, Στέλιο Ξανθουδάκη, Εύη Καρρά και Στέλλα Μαγγανά.

Ευχαριστούμε την επιτυχημένη θεατρική ομάδα “Τόπι” για την τρίτη μας συνεργασία στα “Παραμύθια για να σπάτε κέφι”!.

Αισιοδοξούμε να σας υποδεχτούμε και σε μια επόμενη παράσταση!❤👏👌

Θα θέλαμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε τη διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Απερίου για την παραχώρηση της αίθουσας που διαμορφώσαμε ειδικά για την παράσταση, τον κ.Νίκο Νταργάκη για την πολύτιμη βοήθεια του στο συντονισμό του ήχου, τον κ. Αμπελίδη, τον Α.Σ “Πρωτέα” και ανώνυμο για τη βοήθεια στη διαμόρφωση της αυλαίας..

Επίσης, τη διευθύντρια του δημοτικού μας κ. Αναστασία Βδοκάκη & του νηπιαγωγείου μας κ. Διαμαντούλα Ζαζάνη, αλλά και όλο το διδακτικό προσωπικό των σχολείου μας!

Τέλος, ευχαριστούμε τους επιχειρηματίες χορηγούς μας στην Κάρπαθο & Ρόδο, που προσέφεραν διαμονή, διατροφή, μετακίνηση & ψυχαγωγία των 4 ηθοποιών μας, τα παραδοσιακά εδέσματα που θα πάρουν μαζί τους, τις αφίσες, τα εισητήρια και τα άλλα προϊόντα!


Ευχαριστούμε και όσους από σας είχατε την τύχη και καταφέρατε να παρακολουθήσετε την παράσταση και να συμμετέχετε ενεργά, μικροί μεγάλοι!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και ραντεβού στην επόμενη δράση μας!!..

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΠΕΡΙΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ