Για άλλη μια χρονιά τα Αθλητικά Μονοπάτια σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρωικής Νήσου Κάσου επιστρέφουν και σχεδιάζουν ένα ακόμα χαρούμενο καλοκαιρινό πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων στο νησί μας.

 Ευελπιστούμε να προσφέρουμε στα παιδιά ένα πρόγραμμα  ασφαλές, ενδιαφέρον , γεμάτο αθλητικές και όχι μόνο δραστηριότητες από καθηγητές Φυσικής Αγωγής επιλεγμένους βάσει αυστηρών κριτηρίων. 

   Υπενθυμίζουμε ότι  δικαίωμα  συμμετοχής στο πρόγραμμα Αθλητικά Μονοπάτια Καλοκαίρι 2022 έχουν μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού. Παιδιά που κατοικούν περιστασιακά στο νησί  ενδέχεται να μην μπορέσουν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα λόγω συμπλήρωσης του αριθμού συμμετεχόντων. 

        Ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.sportsexcellence.gr/aitisi-simmetoxis-anilikon/ .

 Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική εγγραφή . Απαραίτητη προϋπόθεση συμμέτοχης για τα παιδιά είναι (όπως αναγράφεται και στην αίτηση συμμετοχής) να έχουν προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπάρχει ιατρική βεβαίωση (του τελευταίου δωδεκαμήνου  με σφραγίδα από καρδιολόγο ή παιδίατρο ή παθολόγο) η οποία να αναφέρει ότι είναι ικανά να συμμετάσχουν σε αθλητικές δραστηριότητες .

  Παρακαλούμε για την τήρηση των προθεσμιών και την κατάθεση των αιτήσεων μέχρι και την Τετάρτη 25 Μαΐου.