Α) ΕΚΛΟΓΗ ΣΥΝΕΔΡΩΝ
Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης για την ανάδειξη των μελών των Τοπικών Οργανώσεων και για την ανάδειξη των Συνέδρων.

Συνολικά προσήλθαν στις κάλπες του νοτίου συγκροτήματος Δωδεκανήσου 5.456 φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Η μαζική συμμετοχή για τις εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, ήταν ένα ηχηρό μήνυμα επανασύνδεσης της Δημοκρατικής Παράταξης με την κοινωνία σε μια περίοδο που ο τόπος έχει ανάγκη από ουσιαστική πολιτική.

Ως ΝΟΕΣ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες που συμμετείχαν στις ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και δεσμευόμαστε ότι η φωνή τους θα ακούγεται μέσα από τα κομματικά μας όργανα και θα μεταφέρεται όπου χρειάζεται για να διεκδικήσουμε μαζί λύσεις, για να βρούμε διέξοδο στα αδιέξοδα που μας περιβάλλουν. Προχωράμε με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των αποτελεσμάτων από τα Νότια Δωδεκάνησα εκλέγονται οι παρακάτω κατά αλφαβητική σειρά για το 3ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής:

ΣΥΜΗ
ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ

ΚΑΡΠΑΘΟΣ

ΚΑΣΟΣ

ΜΕΓΙΣΤΗ
ΣΑΜΨΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΤΗΛΟΣ
ΚΑΜΜΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΧΑΛΚΗ
ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ

ΡΟΔΟΣ

Β) ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

ΣΥΜΗ

ΚΑΣΟΣ

ΤΗΛΟΣ

ΡΟΔΟΣ

Ο Χανδακάρης Ελευθέριος θα εκπροσωπεί την Δ.Ο. Ιαλυσού έως αυτή συσταθεί.

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΦΑΝΤΟΥ

ΝΟΤΙΑ ΡΟΔΟΥ

ΚΑΜΕΙΡΟΥ – ΑΤΤΑΒΥΡΟΥ

Γ) ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Όσον αφορά την ονομασία του κόμματος το αποτέλεσμα είναι:
ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ 5124 ΨΗΦΟΙ , ΠΟΣΟΣΤΟ 94,57%
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ                    294 ΨΗΦΟΙ, ΠΟΣΟΣΤΟ     5,43%

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη για την αθρόα συμμετοχή που δίνει δύναμη στο Κίνημα μας αλλά και που αποτελεί παρακαταθήκη ευθύνης για όλους μας.

ΝΟΕΣ ΝΟΤΙΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ