ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ – ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ 1-0

Σε χαλαρούς ρυθμούς ο Ποσειδώνας ξεπέρασε και το «εμπόδιο» του Δαμάγητου και ξαναβρέθηκε στην «κορυφή» της βαθμολογίας

Με το «φτωχό» αλλά πολύτιμο 1-0 ο Ποσειδών επικράτησε στην Κάρπαθο του Δαμάγητου και έφτασε στους 40 βαθμούς σε 15 παιχνίδια, πιάνοντας στην πρώτη θέση την Κατταβιά που έχασε δύο βαθμούς στο παιχνίδι με τον Ακουσίλαο. Η ομάδα του Γιάννη Καραμηνά έπαιξε αρκετά συντηρητικά, καθώς ο σκοπός της είναι να παίρνει τα τρίποντα. Στο παιχνίδι με τον Δαμάγητο ο συνήθης ύποπτος Μανώλης Σπανός ήταν αυτός που πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 25΄ και χάρισε μ’ αυτό τον τρόπο τη νίκη στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι, διαχειρίστηκαν το αποτέλεσμα στη συνέχεια, κι έφτασαν στη νίκη. Σε αρκετές περιπτώσεις οι ευκαιρίες τους σταμάτησαν στον τερματοφύλακα Στεργιαννάκη, ενώ στο 60΄ ο Γιάννης Σπανός σημάδεψε το δοκάρι. Ο Δαμάγητος από την πλευρά του κατάφερε να απειλήσει σε μία-δύο περιπτώσεις, χωρίς όμως να πετύχει κάτι.

Ο Α.Σ. Ποσειδών Καρπάθου

Ο Α.Σ. Ποσειδών Καρπάθου

Το γκολ
25΄: Μετά από σύγχυση στην περιοχή ο Μανώλης Σπανός σημείωσε από κοντά το 1-0.

Οι διακριθέντες
Ο Μανώλης Σπανός, Ο Βιλανούτσι και ο Γιάννης Σπανός ξεχώρισαν από το Ποσειδώνα. Για τον Δαμάγητο καλοί ήταν οι Τόμπσον, Ξένος και ο τερματοφύλακας Στεργιαννάκης.

Η διαιτησία
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παπαγιαννίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Αχιολά και Αντωνά.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ (Καραμηνάς Ι.): Γαλάνης, Τσάμης, Χριστόπουλος, Καζηλιέρης, Σπανός Ι. (87΄ Καραγιαννάκης), Τσιαβέλης, Βιλανούτσι, Καραλής, Μαντικός (80΄ Βογιατζιδάκης), Σώζος (60΄ Βασιλειώτης), Σπανός Μ.

ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ (Χατζηαντωνίου Β.): Στεργιανάκης, Μπηλιάς, Αρφαράς, Πανταζόπουλος, Συράκος, Κυριακίδης, Ατσίδης, Ξένος, Τόμπσον, Καραγιάννης, Φλεβάρης (60΄ Καλοπετρής).

*Ο Δαμάγητος ευχαριστεί τον Ποσειδώνα για την φιλοξενία

Πηγή: Γνώμη News